יש למישהי למסירה או אולי יודעת איפה אפשר להשיג בזול טיטולים רב פעמיים?
B berry23 New member 19/6/07 #1 יש למישהי למסירה או אולי יודעת איפה אפשר להשיג בזול טיטולים רב פעמיים?
נ נעמי פסי New member 19/6/07 #2 הי ברי אין לי טיטולים אבל מוכרים לידי תכתבי לי כמה זה בזול ואני אשווה מחיר לידי, להשתמע נעמי.
ש שוקולתה New member 20/6/07 #5 מישהו שמעתי שפעם קנה בבני ברק מוכרים כמות וזה עולה להם זול שם עולה בזול כי יש הרבה ילדים תבררי אומרים שזה שווה
מישהו שמעתי שפעם קנה בבני ברק מוכרים כמות וזה עולה להם זול שם עולה בזול כי יש הרבה ילדים תבררי אומרים שזה שווה
B berry23 New member 20/6/07 #7 מידה הכי קטנה, למרות שהבנתי שהחדשים הם רובם כאלו שמותאמים מגיל לידה ועד לגמילה כי יש סקוצ'ים מיוחדים..
מידה הכי קטנה, למרות שהבנתי שהחדשים הם רובם כאלו שמותאמים מגיל לידה ועד לגמילה כי יש סקוצ'ים מיוחדים..
מ מירנטו New member 20/6/07 #6 טיטול רב פעמי? טיטול בדרך כלל חד פעמי וחיתול בד טטרה כמו פעם רב פעמי.אם יש חידושים ידעי אותי אולי זה יעזור במשהו.
טיטול רב פעמי? טיטול בדרך כלל חד פעמי וחיתול בד טטרה כמו פעם רב פעמי.אם יש חידושים ידעי אותי אולי זה יעזור במשהו.
B berry23 New member 20/6/07 #8 מצורף קישור שתביני פחות או יותר על מה מדובר... http://www.b-shvilenu.co.il/index_sub.asp?top_cat=1&category=%E7%E9%FA%E5%EC%E9%20%E1%E3&cat_id=568#tag568
מצורף קישור שתביני פחות או יותר על מה מדובר... http://www.b-shvilenu.co.il/index_sub.asp?top_cat=1&category=%E7%E9%FA%E5%EC%E9%20%E1%E3&cat_id=568#tag568
5 5 סיגלי New member 20/6/07 #9 יפה בארי יש לציין שלי חידשת משהו ואני חושבת שזה רעיון מעולה להמון הורים חסרי יכולת ולא עצלנים
B berry23 New member 20/6/07 #10 גם אני חושבת ובגלל זה אני חושבת ששוה ההשקעה של 3,4 חיתולים כאלו ולא של חבילת טיטולים של 70, 80 שקל בשבוע וחצי שבועיים... וגם פחות זבל = תורם לאיכות הסביבה...
גם אני חושבת ובגלל זה אני חושבת ששוה ההשקעה של 3,4 חיתולים כאלו ולא של חבילת טיטולים של 70, 80 שקל בשבוע וחצי שבועיים... וגם פחות זבל = תורם לאיכות הסביבה...
א אודיה ושיראל New member 20/6/07 #14 חידשת לי גם תודה ואשמח לדעת איפה קונים וכמה זה עולה וואלה מדהים ... תודה
נ נעמי פסי New member 20/6/07 #15 ברי- בררתי מחירים לתינוק ממשקל 3.5 ק"ג ומעלה עולה 75 שקלים בקניה יותר גדולה ( יותר חיתולים) כ-10 % הנחה שכחתי לשאול את שם היצרן. נעמי.
ברי- בררתי מחירים לתינוק ממשקל 3.5 ק"ג ומעלה עולה 75 שקלים בקניה יותר גדולה ( יותר חיתולים) כ-10 % הנחה שכחתי לשאול את שם היצרן. נעמי.