יש למישהי חבר במג"ב?

0LoVe GiRl0

New member
יש למישהי חבר במג"ב?

אממ, לחבר שלי יש יומולדת והוא סוגר באותו השבוע וגם אפטר הוא כנירהא לא יקבל כי יש לו מסדר ממ"ר או משזה לא יהיה.. אז רציתי לשלוח לו חבילה ובחיים לא שלחתי לו.. ולאדעת איך שולחיםן ולאן .. הוא נימצא במג"ב ירושלים ..בעוטף..ליד בית לחם ..יש למישהי מושג איך שולחיםן לשם או מאיפה משיגים ת'מידע??!? אני אשמחח מאודד

tolip17

New member
עד כמה שידוע לי

רק דרך המפקד האישי שלו. או דרך החברים שלו בבסיס, כדי שיפנו לחמ"ל או למ"פ כדי לקבל את הדצ שיהיה אפשר לשלוח. בהצלחה :)

היי מותק אני אנסה לברר לך

בכל מקרה הוא לא יקבל אפטר לפני מסדר ממ"ר זה משהו מטורף חח מניסיון.. אני אנסה עכשיו לברר אם בא לך לשלוח לי בדיוק באיזה פלוגה הוא וכל הפרטים אני אברר לך. במסר כמובן

0LoVe GiRl0

New member
וואי ממש תודהה!!

אני ממש אשמח אם תצליחי לברר לי כי אני לא רוצה לבקש ממנו שיברר כי זה יהרוס וכן אני יודעת שזה מטורף מלפני שבוע הם כבר מתקוננים ומנקים וצובעים.. לפחות אולי יביאו לו יום אחרי S: מסכןן שלי דווקא במסדר יש לו יומולדת ועוד הוא סוגר באותו סופ"ש:( ועכשיו אני אשלח לך..

0LoVe GiRl0

New member
אממ,חבר של כולכן מג"בניק?

חשבתי אני היחידה פה שיש לה חבר במג"ב... נו איך זה להיות חבהר של מג"בניק? איך היציאות? איפה הם משרתים ? מתי התגייסו ?חח מעניין אולי מישהו עם חבר שלי..או שהוא מכיר אותו.. שלי נוב08

למעלה