יש למישהי הצעות?

../images/Emo41.gifאיך לעצב עמוד../images/Emo63.gif - שלבים 1

הסבר לעמוד באלבום חתונה במרכז העמוד מדביקה עם סלוטייפ איכותי קרטון חתוך בגודל יותר גדול מהתמונה שאדביק בו, בערך 2 ס"מ מסביב

../images/Emo41.gif שלב 2

מערבבת צבע גואש איכותי בגוון לבן, כמעט ללא מים ומשתמשת עם מכחול פשוט ורחב

../images/Emo41.gifשלב 3

מתחילה לטופף מסביב לקרטון בעדינות רצוי לנסות קודם על דף שחור להתנסות

../images/Emo41.gifשלב 5

להוריד את הקרטון (זה בעצם בריסטול...) בעדינות לסמן בעיפרון את המיקום המדוייק של התמונה באמצע

../images/Emo41.gifשלב 6

מסביב למלבן שציירנו בעיפרון לצייר עם מכחול דק כמו שוליים משוננים זה שלב שמתאים לכל מי שהיד שלה רועדת
שימו לב שהתמונה תודבק מעל, כך שמה שנמצא בפנים הריבוע פחות חשוב אסטתית

איזה יופי...

אני גם משתמשת בשיטה הזאת.אפשר גם בספריי.(במקום הצבע) אמא שלי הייתה מכינה לי עוגות בשיטה הזאת.היתה גוזרת צורה יפה מנייר(כוכב,פרח...)מניחה אותו על העוגה ומפזרת אבקת סוכר...יאמי רוניתוש' עשית לי תאבון.

../images/Emo41.gifשלב 8 (+דבק לשלב 7)

לשלב הקודם: להדביק עם דבק ראבר סמנט או דבק לאלבומים על בסיס גומי!!! להכין גוון רצוי, במקרה כאן ורדרד (מתאים רומנטיקית) ועם מכחול קטן לצייר פרחים, בנקודות נקודה באמצע ומסביב נקודות או כל פרח אחר שבא לכם הפיזור חופשי, אני לא מתכננת פשוט "משפריצה" אותם איפה שמתאים לי חוסר ה"תיכנון" יוצר תנועה

../images/Emo41.gifשלב 9

לערבב גוון נוסף, אני בוחרת בדרך כלל לפי מה שמופיע בתמונה בתמונה זו יש לבן ורודים וחומים בחרתי בחום נחושתי עם מכחול דק קטן וארוך אני מציירת 2 פסים ליד כל פרח בכל כיוון שבא לי נוצרים שני עלים

../images/Emo41.gifשלב 10 ואחרון

הוספתי לכל פרח נקודית קטנה באמצע ומסביב פה ושם ציירתי קווים מסולסלים עם מכחול דקיק (כמו זה העלים) מקווה שאהבתם
בהצלחה!!!

shiriv44

New member
תודה רונית....../images/Emo140.gif

חיפשתי היום דבק גומי באופיס דיפו, ולא היה להם, היה משהו אחר...אני ארשום אח"כ.

למעלה