יש למישהו רעיונות..

Nirvana Forever

New member
יש למישהו רעיונות..

למטודות מגניבות עם צופיות מעשית.. אבל לא בניית סולם?? אני מעוניינת ללמד כפיתה מרובעת/מקבילית/מוצלבת. ד"א.. הן בכיתה ה'.. והן קבוצה ממש גדולה אז זה צריך לשלב כמה שיותר בנות בבת אחת..

Nirvana Forever

New member
היה בתחילת השנה אבל חיברו..

את צוות מפעלים עם צוות צופיות... וכיתות ה' היו אמורות לעבור פעולה בנובמבר אבל ירד גשם אז העבירו אותנו לסוף התור אבל עכשיו אין ועדה כזאת יותר וגם אין להם יו"ר.. והם רק שישיסטים ושביעסטית, ושמיניסט שלא בא בחיים.. נקודה תחתונה.. אנחנו צריכים להעביר את הפעולות הצופיות.. מה שלא עשינו עדיין.. ואני צריכה דברים מגניבים להרבה חניכות פאקצות

אצלנו בפעולת צופיות היה נורא

היה לגדוד שלי אחד. ואממ...לא היה ממש טוב הם הכינו מטוסים מנייר ושיפודים. מה הקשר לצופיות?? לא הבנתיי... תבקשי עזרה מנועה.(המנהלת) כי היא ראשגדית צופיות נראה לי. אממ דרך אגב מישו יודע אם היא חייה?

d a s d a s

New member
מטוס מנייר ושיפודים???

נחמד...

"כמה טוב שבאת הבייתה...."

כמה טוב אני כאן
- לא סתם...
אבל אני ינסה לעזור ----
כפיתה בלי סולם? סורי... אין כזה דבר! זה להרוס מסורת של תנועה שלמה...
סתםםםםם! תקשיבי - מוצלבת אפשר ללמד עם דורגלים, זה הכי םצצה בעולם! יודעת מה זה דורגלים? כמו האות A שמחברים אליה 4 או יותר יתרים ואז חניך הולך עליה, ואז מחלקים ת'קבוצה ל2 ועושים מרוץ דורגלים. אז זה כיף! מקבילית? אין כזה דבר!!! אין כפיתה כזו! אלא אם כון את מיתכונוות לנחש, יעני רק חצאי קביעות... המקבילית זה עם הליפוטפים והחניקות זה לא נכון מביחנה צופית. אז נניח דיברת על נחש- אפשר לתת להם משימה להוציא משהו מתוך עיגול גדול ויש להם שתי סנדות קצרות, שרק אם יחברו אותן יהיה אפשר להוציא את זה... אז מה לעשות? איך יחברו את הסנדות? תלמדי אותן כפיתת נחש! זו כפיתה קלה ונחמדה

למעלה