הבנים שלנו - מדהימים../images/Emo140.gif
באמת. אחד אחד. הסדירים כמו המילואימניקים. יצאנו בצהרי היום מהעמק הירוק והיפה עמוסים כל טוב לחיילינו. לאן שנגיע יהיה טוב. הרי הם נמצאים בכל ארץ הצפון. לא רוצה לציין פה יחידות, ותק בצבא, מקומות התכנסות שלהם לפני הכניסה לבנון וביציאה - המיזבאללה עוקב גם אחרי המדיה הזו!!! פגשנו בנים לתפארת מדינת ישראל - ואני לא אומרת את זה לשם המליצה. חיילים צעירים ביותר שהמפקד שלהם אומר שהבעיה היחידה שלהם היא מוטיבצית יתר פגשנו שם מילואימניקים שהשתחררו מהסדיר לא מזמן וגם כאלה הפרוסים בכל הצפון שאתה רואה שהם בעלי ניסיון. כל היחידות כל החילות. אין לכם מושג כמה ביקורים אלה והמישלוחים מחזקים אותם. זה לא הגלידה ולא הסיגריות ולא העוגות זו הדאגה, היחס, האיכפתיות של העורף. מה עד לפה הגעתם?! והם מודים לנו בחיוך רחב. ומה אני עונה?תודה לכם ואז החיוך מתרחב עוד יותר. והבן הצעיר והפרטי שלי... שואלת אותו מה אתה צריך, אנחנו בדרך אליך. והוא? ...אני לא חשוב. לא חסר לי כלום תלכו ותחפשו את החיילים שיצאו עכשיו מלבנון להם תתנו סיגריות, מגבונים, עוגות, גלידות. הכללללללללללללל אליו לא הגענו. חזר לדרום עם הטירונים שלו... ובהמשך בן של חבר שפוגשים...חבר של הבן (אותו חייל) שני מילואימניקים מהישוב שלנו.. ולקראת ערב...מקום רחוק רחוק...הבן המילואימניק שם, עוצרים, פורקים חבילות ואז ניגש אחד החיילים ואומר לנו, אם תמהרו ותסעו עשרה מטרים קדימה תוכלו להספיק ולפגוש כמה רכבים (לא מציינת איזה) שבעוד שתי דקות נכנסים ללבנון.תלכו תפנקו אותם... ומעבר לזה...עצוב עצוב עצוב כל הצפון ריח של מלחמה, אדמה חרוכה עצים שרופים... אבל יהיה טוב וזה יקרה בקרוב. עם בנים כאלה מיזבאלללללללללה היזהר!!!