יש למישהו רעיון?

רותם351

New member
יש למישהו רעיון?

בעוד כשעתיים אנו יוצאים לאיזור הצפון לחלוקת עוגות ועוד לחיילים. הודיעו לי שהם זקוקים מאד למגבונים לחים. למישהו יש רעיון איפה אוכל להשיג כמות גדולה? אין לי זמן לחפש את המפעלים המייצרים. מישהו יודע אם יש מפעל באיזור עפולה/מגדל העמק? אני רוצה לרכוש במחיר מוזל כדי להגדיל את הכמות.

little moon

New member
התקשרי לסופרים באזורך

פתחי ספר טלפונים, והתקשרי אחד אחד לסופר-מארקטים והפארמים באזור מגוריך. והסבירי להם את המצב (שאין לך זמן לפנות למפעלים). אני בטוחה שמישהו ירצה לעזור... אם לא ישתכנעו אולי תנסי אפילו בשיטה של לשכנע כל מקום לתרום רק 20 חבילות, וככה תאספי עד שתגיעי לכמות מכובדת.

רותם351

New member
נסענו חזרנו../images/Emo13.gif

בדרך נכנסנו למפעל חוגלה בעפולה לאסוף לתינוקות של צפת טיטולים. ביקשנו מגבונים לחים לחיילים הוסיפו לנו ברוחב לב. היה מרגש מאד. הבנים שלנו - אין עליהם!!! אספר בהמשך.

סמדר בנ

New member
מסתבר שגם

ההורים של הבנים - אין עליהם

רותם351

New member
הבנים שלנו - מדהימים../images/Emo140.gif

באמת. אחד אחד. הסדירים כמו המילואימניקים. יצאנו בצהרי היום מהעמק הירוק והיפה עמוסים כל טוב לחיילינו. לאן שנגיע יהיה טוב. הרי הם נמצאים בכל ארץ הצפון. לא רוצה לציין פה יחידות, ותק בצבא, מקומות התכנסות שלהם לפני הכניסה לבנון וביציאה - המיזבאללה עוקב גם אחרי המדיה הזו!!! פגשנו בנים לתפארת מדינת ישראל - ואני לא אומרת את זה לשם המליצה. חיילים צעירים ביותר שהמפקד שלהם אומר שהבעיה היחידה שלהם היא מוטיבצית יתר פגשנו שם מילואימניקים שהשתחררו מהסדיר לא מזמן וגם כאלה הפרוסים בכל הצפון שאתה רואה שהם בעלי ניסיון. כל היחידות כל החילות. אין לכם מושג כמה ביקורים אלה והמישלוחים מחזקים אותם. זה לא הגלידה ולא הסיגריות ולא העוגות זו הדאגה, היחס, האיכפתיות של העורף. מה עד לפה הגעתם?! והם מודים לנו בחיוך רחב. ומה אני עונה?תודה לכם ואז החיוך מתרחב עוד יותר. והבן הצעיר והפרטי שלי... שואלת אותו מה אתה צריך, אנחנו בדרך אליך. והוא? ...אני לא חשוב. לא חסר לי כלום תלכו ותחפשו את החיילים שיצאו עכשיו מלבנון להם תתנו סיגריות, מגבונים, עוגות, גלידות. הכללללללללללללל אליו לא הגענו. חזר לדרום עם הטירונים שלו... ובהמשך בן של חבר שפוגשים...חבר של הבן (אותו חייל) שני מילואימניקים מהישוב שלנו.. ולקראת ערב...מקום רחוק רחוק...הבן המילואימניק שם, עוצרים, פורקים חבילות ואז ניגש אחד החיילים ואומר לנו, אם תמהרו ותסעו עשרה מטרים קדימה תוכלו להספיק ולפגוש כמה רכבים (לא מציינת איזה) שבעוד שתי דקות נכנסים ללבנון.תלכו תפנקו אותם... ומעבר לזה...עצוב עצוב עצוב כל הצפון ריח של מלחמה, אדמה חרוכה עצים שרופים... אבל יהיה טוב וזה יקרה בקרוב. עם בנים כאלה מיזבאלללללללללה היזהר!!!

סמדר בנ

New member
רותם ../images/Emo140.gif

באמת מרגש כל מה שאת מספרת. כל הכבוד לכם על התרומה ועל האומץ. מפחיד אותי לחשוב שגם אתם מסתכנים בפגיעה.

m u m y

New member
נשים בגבעתיים מתארגנות ואוספות

מרגש לקרא איך נשים מתארגנות מייד אופות מבשלות וחושבות על מצרכים הנחוצים כרגע לחיילינו. בשבוע הבא גם מגבעתיים תצא משלחת צנועה לצפון . המחשבה שניתן לשמח,לתת ''תחושה ''של בית בקבלת העוגות וטעם של אמא הם המעט שניתן לעשות למען הילדים של כולנו . אז שתהיה שבת שקטה לכלם ובאמת שישובו בשלום . לכל הפצועים החלמה מהירה וכמובן שנזכור את כל הבנים, אחים ,אבות ,דודים שלא יחזרו לעולם .
מתי כבר יהיה לכל האלימות סוףףף

רותם, כל הכבוד../images/Emo140.gif מאוד מרגש

מה שסיפרת. גם המעשה שלכם וגם התגובות של הבנים. אין עליהם ואין עליכם.

התרגשתי מאד לקרוא

כל הכבוד לך רותם. עם אמא כמוך אין פלא שיש לך בנים כאלה! אנחנו סומכים על הבנים האלה ורק מתפללים שכולם ישובו בשלום הביתה. ממש התגשתי לקרוא על היוזמה שלך. כל הכבוד!

ע ו מ ר 4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gifרותם../images/Emo140.gif

כל הכבוד! ואכן הבנים=ילדים=חיילים=ילדים שלנו מדהימים. רק שיחזרו לנו בריאים ושלמים. אמן.

יש מפעל ליד קסטינה.

בקיבוץ משועות יצחק. אולי הם יהיו מוכנים לתרום לכם עודפים. או גליל ענק של עודפי ייצור.

little moon

New member
כל הכבוד לכל מי שתורם!

איזה יופי, ממש מרגש לשמוע על כל ההורים שמתגייסים ומארגנים כמויות בלתי נתפסות של אוכל וציוד... כל הכבוד לכם! והלוואי שגם בימי שלום נמשיך להיות כל-כך מאוחדים ותורמים...

רותם351

New member
כולם תורמים. אנשים פשוט../images/Emo140.gif

מחכים שיתרימו אותם. לא תמיד יודעים איך. ושוב...בצבא לא חסר אוכל. לעתים יש בעיות באספקה.

צודקת כולם תורמים

שלום לכם הורים יקרים, אני פה רק כדי לשמוע אתכם. ממש מרגש וליבי איתכם. היום אמא שלי ארגנה כמות גדולה של ארגזים עם כל טוב לחיילים. היא ביקשה תרומות מחברים ובתי עסק שהיא מכירה, כולם תרמו בשמחה, אוכל, חטיפים, סיגריות, מברשות שיניים, משחות, מגבונים ואפילו גרעינים מה לא. אני תרמתי שתי עוגות שאפיתי. ממש מרגש. שיצאו משם כבר ויחזרו הביתה בשלום. שייגמר כבר. זה קשה מנשוא. ליבי איתכם ועם הילדים המקסימים שלכם. החיילים שלנו. שיחזרו כבר לאמא ואבא. אמן.

למעלה