יש למישהו רעיון

e t e r n i t y

New member
יש למישהו רעיון

לתחפושת סקסית? קראתי פה באחת ההודעות על אחת שמתחפשת לפועלת בניין סקסית, איזה אביזרים ולבוש צריך בשביל תחפושת כזאת? יש למישהו עוד רעיונות? תודה :)

LipStiK

New member
אפשר להפוך כל דבר לתחפושת סקסית...

נזירה סקסית- באחד השירשורים בעמוד יש הסבר מיני מאוס סקול גירל טינקרבל כבאית סקסית קאוגירל ספיידרוומן (חברה שלי מתחפשת לזה... זה יוצא מהמם בטירוף!) חח יש עוד הרבה...

e t e r n i t y

New member
תודה

אחלה רעיונות, אבל אני מנסה למצוא תחפושת קלה להכנה. חשבתי על קליאופטרה. יש לי נעלי עקב זהובות שקושרים אותן עם סרט מסטאן. יש לי גם חצאית מסטאן בצבע זהב. אני רק צריכה למצוא איזה בד יפה לטופ. משהו בסגנון הזה בתמונה
לצבוע את השיער לשחור ולעשות פן. את הכתר זה שטויות להכין. מה דעתכם?

בבקשהה

נוו אני מיחננת מה צריך לילבוש לפועלת בינין סקסית? מיכנס או חצאית איזה חולצה איזה אביזרים איך להיתאפר בבקשה אם מישהו או מישהי יכולים לעזור לי אז בבקשהה תודה מתה עליכם יעל

===>

מכנסון - רצוי ג'ינס קצר. חגורת כךים וכלים מן הסתם, ווסט כתום זוהר ולקשור אותו לחולצת בטן ומתחתיו חולצה לבנה מלוכלכלת טיפה עם מחשוף, קסדה צבהובה מ"הום סנטר", ללכלך טיפה אולי את הפנים או משהו..נעליי עבודה ושיראו טיפה ת'גרביים

בקשר לאיפור ---->

לא כבד, קצת מסקרה ואם את לא הולכת ללכלך את הפנים אז מעט סומק.תחשבי - את פועלת אפילו שאת סקסית את לא ברבי...חחח

תודהההההה עזרת לי מאודדדדדדדד

תודהה רבה לך מתה עלייך אם למישהו יש עוד הצעות שישפוך בינתיים תודה רבה עזרת לי ומאודד!!!

למעלה