יש למישהו רעיון

Variety

New member
פורום פירוש חלומות

היי, כאן לא מפרשים חלומות. אנחנו עוסקים בחלומות צלולים. חלומות בהם החולם מודע לכך שהוא חולם. בחלומות צלולים אפשר לפרש חלומות בצורות שונות מאשר פירוש הסמלים. פירוש עמוק יותר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=210 אם ברצונך ללמוד עוד על חלומות צלולים, את יכולה ללכת ל"חלום צלול, מהו ואיך?" או לכתובת: http://lucid.up.co.il חלומות פז, Variety-

adiadani

New member
ל- variety

אני ממש לא מבינה מה העניין, נכון, זה פורום חלומות צלולים אבל אם יש מישהו שכותב בפורום ורוצה לשתף בחלום שהיה לו ורוצה לשמוע מה לאנשי הפורום הזה יש להגיד אז למה לתת לו הרגשה של: פה אנחנו לא מתעסקים בזה לך תמצא מישהו לחלוק איתו במקום אחר... אפשר פשוט להיות נחמדים, אתה לא רוצה לענות אז אל תענה אבל לפחות אל תגיב בצורה מגעילה, אתה יודע, לפעמים הרעיון של פשוט להיות נחמד יכול לתת הרגשה ממש טובה, כדאי לך לנסות את זה פעם...

א 1166

New member
יש למישהו רעיון ../images/Emo35.gif

שלום, רציתי לשתף אתכם בחלום שחלמתי שלדעתי טומן בתוכו מסר. אשמח לקבל תגובות ורעיונות עליו. ובכן כך... אני נמצא בחדר סגור שבתוכו ערימות של קרטוני ביצים, אחד הקרטונים נופל, ובתוך ביצה שנשברה נמצא לתדהמתי אפרוח חי. אני לוקח את האפרוח ליד בידיעה ברורה שהוא הולך למות, כי אף אחד לא יכול לטפל בו. פתאום אני נזכר בלול תרנגולות קרוב. אני לוקח את האפרוח לשם, ומניח אותו על אחד הקנים שישנם. מיד התרנגולות שמות לב אליו ומתחילות לטפל בו, וכך הוא ניצל. אני מתמלא שמחה, וכך נגמר החלום. האם למישהו רעיון מה זה אומר ??? אשמח לכל תגובה. בברכה, א

Variety

New member
adiadani

היי, אני מתנצל אם תגובתי נשמעה תקיפה. בכלל לא התכוונתי להיות תקיף. במכתב תגובה אמרתי שזה לא פורום פירוש חלומות, נתתי קישור לאתר פורום פירוש חלומות, והסברתי מילה על חלומות צלולים. שוב, אני מבקש סליחה אם התגובה נשמעה תקיפה. חלומות פז, Variety-

Chav

New member
נו בחייך וריאטי

פשוט תמחק כל הודעה ששואלת על פרוש. ככה הם רואים שמישהו כבר ביקש והם לא ממש בודקים מה התגובה. אז הם שמים גם את הנושא שלהם. תתחיל למחוק את כל ההודעות ובסוף הם יפסיקו לשים את זה. באמת.. ועוד לחשוב שאנשים מתחילים לפרש כאן בדברים.

Gevakumon

New member
אני חייב לעמוד לצדו של וראיטי

לא שאני אומר שצריך להתנהג חרא לאנשים שמבקשים פירוש חלומות, אני בצד שלך, פשוט אני חושב שההתנפלות שלך על וראייטי לא מוצדקת מכיוון שכל פעם שמישהו התנפל על אחד שמבקש פירוש או היה דיון בנושא וראיטי היה בעד התנהגות סובלנית כלפי המבקשים ועזר להם, אז הנה, אמרתי את שלי ביי

למעלה