שוקולדים החדווה המתוקה
אל בהלה, המתכון נראה ארוך ומסובך, אולם ההכנה פשוטה והתוצאה שווה כל טירחה. (אך איזה טעם) את השוקולדים צריכים להכין יומיים לפני הגשתם. אם את רוצה להכין מזה מעיין מתנה אפשר לארוז אותם בכלי קרמיקה נאה. שיהיה לך בהצלחה החומרים ל-30 כדורים: 350 גר´ שוקולד חלב קצוץ גס 60 גר´ חמאה חתוכה לקוביות 3/4 כוס שמנת לקצפת 2 כפות ברנדי 2 כפות אבקת סוכר החומרים לציפוי: 300 גר´ שוקולד מריר או שוקולד לבישול קצוץ גס אופן ההכנה: ממיסים את השוקולד בסיר כפול, סיר המונח בתוך סיר עם מים. אין מניחים למים שבסיר התחתון לרתוח כדי שהאדים לא יבואו במגע עם השוקולד. מסירים את השוקולד מהאש ובוחשים לתוכו את החמאה עד שתימס. בסיר נפרד מחממים את השמנת. מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד, תוך הקצפה איטית במערבל יד. מוסיפים את הברנדי, מכסים ומאחסנים במקרר למשך לילה. למוחרת מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה. נוטלים מן העיסה פיסות קטנות בעזרת שתי כפיות, ומניחים על הנייר. מקררים שעתיים. טובלים את הידיים באבקת הסוכר ומגלגלים את פיסות השוקולד לכדורים חלקים. מאחסנים את הכדורים במקפיא למשך שעה. ממיסים את השוקולד לציפוי בסיר כפול. מסירים את שני הסירים מן האש (משאירים את השוקולד מעל לסיר האדים), טובלים כל כדור בשוקולד החם ומניחים בתבנית, על נייר האפייה. טובלים כך את כל הכדורים. את שארית השוקולד מזלפים על כל כדור לעיטור. אם השוקולד מתקשה במהלך הציפוי, מחממים שוב. מניחים את הכדורים בגביעי נייר ומאחסנים במקרר, בקופסה סגורה היטב. הכדורים נשמרים במשך שבועיים, אם הם נשמרים... בתיאבון ולהנאה ממני בת יענה