יש למישהו מתכון טוב לעוגיות שוקולד?

יש למישהו מתכון טוב לעוגיות שוקולד?

חוץ ממה שיש בחיפוש כמובן.. ואני צריכה בלי אגוזים\שקדים. תודה מראש.
 

בת יענה

New member
עוגיות שוקולד

החומרים עבור 90-100 עוגיות: 2 כוסות קמח רגיל 2 כפיות אבקת אפיה 1 כף אבקת קקאו 1 כוס סוכר חום 200 גר´ מרגרינה רכה 2 ביצים שלמות 1 כף ברנדי 300 גר´ שוקולד צ´יפס אופן ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) בתבנית בגודל 33X27 ס"מ משומנת. מערבבים את הכל החומרים לתערובת אחידה, שוטחים בתבנית ומחליקים בכף רטובה. אופים 20 דקות, מוציאים מן התנור וחותכים מיד לריבועים קטנים בגודל 3X3 ס"מ. מצננים ומוציאים מן התבנית. מאחסנים את העוגיות בכל סגור. המקור: ספר החדווה המתוקה
 

נופר30

New member
אני אבדוק בערב בספר שוקולד

ואקליד לך אם אני אמצא משהו מעניין
 

שושkה

New member
אם בא לך להכין עוגיות חמאה

בטעם שוקולד
של אהרוני. ממממממ צרפתי קובץ.
 

effyba

New member
יש לי ספר אמריקאי עב כרס שמוקדש

כולו למאפי שוקולד. אם תמקדי לי לאיזה עוגיות את מתכוונת (בראוניס?) אני אחפש בספר.
 

adigreen

New member
אם יורשה לי להעיר

אינני בטוח ששוקולד זה הדבר המתאים והמומלץ ביותר לילד קטן.
 
אנחנו לא בפורום חינוך לגיל הרך, אבל

תודה. כדורי שוקולד זה רעיון מצויין, הבעיה שזה סיפור לנקות אחר כך..
 

adigreen

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

 

בת יענה

New member
אם תרצי את המתכון יש לי בשבילך

מתכון לכדורי שוקולד שחבל על הזמן והם נקראים שוקולדים החדווה המתוקה אומנם קצת עבודה אבל יוצאים כדורים מהממים, אז אם תרצי השמיעי קולך.
 

בת יענה

New member
שוקולדים החדווה המתוקה

אל בהלה, המתכון נראה ארוך ומסובך, אולם ההכנה פשוטה והתוצאה שווה כל טירחה. (אך איזה טעם) את השוקולדים צריכים להכין יומיים לפני הגשתם. אם את רוצה להכין מזה מעיין מתנה אפשר לארוז אותם בכלי קרמיקה נאה. שיהיה לך בהצלחה החומרים ל-30 כדורים: 350 גר´ שוקולד חלב קצוץ גס 60 גר´ חמאה חתוכה לקוביות 3/4 כוס שמנת לקצפת 2 כפות ברנדי 2 כפות אבקת סוכר החומרים לציפוי: 300 גר´ שוקולד מריר או שוקולד לבישול קצוץ גס אופן ההכנה: ממיסים את השוקולד בסיר כפול, סיר המונח בתוך סיר עם מים. אין מניחים למים שבסיר התחתון לרתוח כדי שהאדים לא יבואו במגע עם השוקולד. מסירים את השוקולד מהאש ובוחשים לתוכו את החמאה עד שתימס. בסיר נפרד מחממים את השמנת. מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד, תוך הקצפה איטית במערבל יד. מוסיפים את הברנדי, מכסים ומאחסנים במקרר למשך לילה. למוחרת מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה. נוטלים מן העיסה פיסות קטנות בעזרת שתי כפיות, ומניחים על הנייר. מקררים שעתיים. טובלים את הידיים באבקת הסוכר ומגלגלים את פיסות השוקולד לכדורים חלקים. מאחסנים את הכדורים במקפיא למשך שעה. ממיסים את השוקולד לציפוי בסיר כפול. מסירים את שני הסירים מן האש (משאירים את השוקולד מעל לסיר האדים), טובלים כל כדור בשוקולד החם ומניחים בתבנית, על נייר האפייה. טובלים כך את כל הכדורים. את שארית השוקולד מזלפים על כל כדור לעיטור. אם השוקולד מתקשה במהלך הציפוי, מחממים שוב. מניחים את הכדורים בגביעי נייר ומאחסנים במקרר, בקופסה סגורה היטב. הכדורים נשמרים במשך שבועיים, אם הם נשמרים... בתיאבון ולהנאה ממני בת יענה
 

בת יענה

New member
זה לא רק טעים זה משהו משהו ../images/Emo45.gif

ואם תמכרי דבר כזה בעסק שלך תאמיני לי שזה ירוץ לך כמו לחמניות והעסק יעלה וישגשג. כשתראי את העבודה המוגמרת של הכדורים האלה, תאמיני לי את בעצמך תתפלאי מיופיים וטעמם, והילד לא יעזוב אותך עם כדורים שכאלו היי בזהירות אל תתני לו כל כך הרבה הוא יחסל לך אותם בטרם עת
 

adigreen

New member
וגם יהיה שיכור מהברנדי../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

 
כרגע זה עומד על

המשפחתיות של גולן - מאפים ביתיים אבל זה עוד לא סגור, אולי יהיה לנו רעיון יותר טוב, וגם מחכים למדפסת שקנינו ככה שבינתיים עוד לא הדפסנו את המדבקות.
 
למעלה