יש למישהו מושג

One Echoe

New member
מה מעניין בגישה הזאת?

זאת גישה טיפשה. ובכלל, החוקים פה מפגרים. בערך בכל הפורומים שאני נמצא בהם אף אחד לא שם על החוקים האלה..

זו גישה שבאה למנוע מהפורום

מל"התמסחר". זהו הגבול שאני שמתי לפרסומות בפורום (שאסורות בכלל, לפי "תפוז"). אתה יכול לקרוא לי "טפשה" ו"מפגרת" - זה לא ישנה דבר. אני לא אתן שהפורום יהפוך ללוח מודעות לפרסומות. ואני לא מתייחסת למה שקורה בפורומים אחרים.

One Echoe

New member
לא קראתי לך טיפשה ומפגרת.

ההתייחסות שלי הייתה לחוקי תפוז. אני יודע שזו לא את קובעת את החוקים כאן. בכל אופן, אני חושב שאת יכולה לדעת ולהבדיל מתי מישהו נותן כתובת כפרסומת ומתי מישהו נותן כתובת בתמימות בשביל לעזור.

כל הכוונות טובות

הבעיה היא בלינק עצמו. לינק הוא כמו דלת כניסה לחנות.זה כאילו בעל החנות עצמו היה מגיע כאן לפורום ושוטח את מרכולתו לפנינו. מתן לינק שונה מהותית מהמלצה על חנות מסויימת (או אתר), שאז הקונים הפוטנציאליים יכולים להחליט בעצמם אם ללכת לשם או לא, ולברר בעצמם את תנאי הרכישה. בנוסף, מתן לינק לחנות (או אתר) נותנים להם יתרון על פני מוכרים אחרים של אותו מוצר (בהנחה שאין בלעדיות על המוצר). זה הופך אותנו (הפורום) בפועל כמי שנותן עדיפות למוכר אחד על פני מוכר אחר. תחשוב על זה.

One Echoe

New member
אוקיי אני מבין את זה...

לדעתי זה עדיין חוק מיותר... אבל אני אכבד אותו..

חרטושה

New member
אני לחלוטין מבינה

(ובאופן אישי גם מצדדת בעיקרון הזה) את המדיניות של כל אתרי הפורומים למינהם בנושא הפרסומות. אני רק לא מסכימה להגדרה כאן לגבי מה היא פרסומת. אם אני מפרסמת אתר מסחרי שהוא שלי- הרי שאני מפרסמת אותו משום שיש כאן רווח אישי. אם אני מספרת למישהו אחר על אתר כלשהו או חנות הרי שאני מיידעת אותו כלומר, מעבירה אינפורמציה. הלינק לאתר הוא חלק מטיבו של המדיום, או אינפורמציה מפורטת יותר.

יש הבדל בין "לספר" או "להמליץ"

על אתר, לבין לתת לינק לו בהודעה. זה הופך מהמלצה, לפרסומת - כפי שכתבתי, זה פותח את הדלת ומכניס את הגולשים לתוך החנות. הרי אין לך שליטה על מה שנמצא מאחורי הלינק. זה אינו לינק שלך. אין בעיה לספר על אתר, לתת את שמו - אבל בבקשה בלי לינקים. אם תרצו, תוכלו לתת לינק במסרים.

חרטושה

New member
מה אני, מתווכת?

אני צד שלישי? תפוז צד שלישי? את צד שלישי? לא הבנתי. אין שליטה על מה שנמצא מאחורי הלינק כאמור, אז האחריות מאיפה? ועוד לא הבנתי מה זו פרסומת.

מחכה לתשובה

אנשנושיםםם פליז תעזרו לי.... ורק לפני זה אני רוצה שתדעו שאני גרבה בנגב.. אז אין צורך לשלוח אותי לחנויות בת"א... מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג פוסטרים של הפינק פלויד..??? יש אולי חנות בב"ש??

One Echoe

New member
את לא יודעת לקרוא?

הביאו לך שם של אתר ואני חושב שגם כתובת. ברוקר. לכי לגוגל ותכתבי ROCKER

חן חמודה

בקשי מהורייך או מבוגרים אחרים שיסייעו לך בהזמנה. ממילא יש צורך שם לשלם בכרטיס אשראי (אני מניחה), שלך מן הסתם אין.

One Echoe

New member
שוב פעם...

תנסי לקרוא לפני שאת שואלת... הכל כתוב באתר.. וציף, אני רגוע מאוד...

יש לי רעיון !

מדוע ששניכם לא תכנסו ל"תפוזון", ושם תוכל לתת לחן הוראות מדוייקות כיצד להזמין?

שמיקי

New member
יש בהפנינג !!!! קנו לי שם ליומולדת

איזה שתי פוסטרים משם וגם באתר של רוקר זה מעולה.

וואלה?!?

יש פוסטרים בהפנינג בב"ש??? אני מכירה את החנות הזאת אבל אף פעם לא חשבתי שיש שם פוסטרים של הפינק פלויד!!! תודה רבה!!!!!

למעלה