יש למישהו מדבקות ל RS SID 2012? מחפש משהו כמו בקישור, מוכן לשלם כמובן.
G gshpilberg New member 12/1/14 #1 יש למישהו מדבקות ל RS SID 2012? מחפש משהו כמו בקישור, מוכן לשלם כמובן.
א אייל סקוזה New member 12/1/14 #3 אם אני לא טועה, בסיד המדבקות מתחת ללכה בניגוד לרבה ולרווליישן שהמדבקות מעל הלכה. כך שמי שמבין לא יאמין לך שזה סיד
אם אני לא טועה, בסיד המדבקות מתחת ללכה בניגוד לרבה ולרווליישן שהמדבקות מעל הלכה. כך שמי שמבין לא יאמין לך שזה סיד
G gshpilberg New member 13/1/14 #4 צודק גם צודק, אבל יש כאן קרייסיס עיצובי השילדה כחולה לבנה והמזלג החלופי עם כיתוביות אדומות. המהדרין היו מחליפין מזלג. האמת שזה מה שגם אני תיכננתי, אבל אני כל כך נהנה מהסיד שאסתפק במדבקה...
צודק גם צודק, אבל יש כאן קרייסיס עיצובי השילדה כחולה לבנה והמזלג החלופי עם כיתוביות אדומות. המהדרין היו מחליפין מזלג. האמת שזה מה שגם אני תיכננתי, אבל אני כל כך נהנה מהסיד שאסתפק במדבקה...
S shangu23 New member 15/1/14 #8 תכל'ס זה הכל מדבקות לא? הנה תמונה עדכנית של המזלג שלי, אחרי שהחלפתי לו את המדבקות המקולפות והקרועות שלו במדבקה מוזהבת חדשה מאחד האתרים בלינקים שנתתי...
תכל'ס זה הכל מדבקות לא? הנה תמונה עדכנית של המזלג שלי, אחרי שהחלפתי לו את המדבקות המקולפות והקרועות שלו במדבקה מוזהבת חדשה מאחד האתרים בלינקים שנתתי...