יש למישהו לעזאזל?

אני לא חושב שאתה היחיד אבל אני בטוח

שאין הרבה כאלו. בכל מקרה לא זכור לי שפגשתי מישהו שמגדל כזה נחש. יש לי הרגשה שברוב המקרים הנחש הזה נמכר רק לחנויות חיות ומשם כנראה שחי הוא לא יוצא, או לא להרבה זמן בכל מקרה...

ירח21

New member
הוא מופיע בגלריה

יש תמונה של הגלוסי בגלרית הזוחלים ...של משתתפי הפורום

EltarH

New member
אני גידלתי

עד לפני חודשיים. הוא היה אצלי שנה. השם בלועזית הוא Arizona glossy snake אני לא מצליח להעלות תמונה אז הנה קישור: http://img368.imageshack.us/my.php?image=rscn03244mm.jpg (זאת תמונה שאני צילמתי, לא מהרשת)

ירח21

New member
וואלה ... מה המחיר

ששלמת עליו ובכמה מכרת אותו ... ועוד שאלה לאיזה אורך הוא הגיע אצלך?

EltarH

New member
שילמתי

450 ש"ח והחלפתי אותו בנחש אחר באותו מקום. הוא כמעט הגיע לחצי מטר, הסוג עצמו קטן לפי מה שהבנתי. מאיפה שלך?

ירח21

New member
שלי ..

מחנות בנתניה הוא עלה לי יקר יחסית והוא כבר באורך של 90 ס''מ...באיזה נחש החלפת אותו

EltarH

New member
החלפתי אותו ב

גופר בבית החיות (מותר להגיד אצלכם?
)

Kavey

New member
שים תמונה....

בחיים לא שמעתי על אחד כזה שים תמונות..

ירח21

New member
לפי הספר...

כתוב שהגלוסי אוכל לטאות אבל ניסיתי להביא לשלי לטאה והוא פשוט מתעלם לו .... מדוע?

OREAL1111

New member
שלום..

"לפי הספר.." ? אפשר לדעת באיזה ספר מדובר? אני כאחד שלא כל כך מיתענין בתת מין הנחש הזה יכול להגיד לך בכלליות שאני חושב שמדובר בטרף שהנחש אוכל וניתקל במקום הטיבעי שלו ולא בשבי! אחרת זו הייתה בעיה די גדולה בין עם זה מבחינה כלכלית ובין עם זה מבחינת זוחלים מוגנים בארץ ישראל! (לטאות ארץ ישראליות) וזה מסמל לפי ההגיון שמדובר בטרף של הנחש במקום הטיבעי שלו אבל ביגלל ידע ממש מוגבל בקשר למין הזה אני לא יוכל לעזור.. פשוט תקרא קצת מאמרים בנוגע לתת מין שברשותך!

OREAL1111

New member
קראתי קצת על הנחש..

ומה שאני יכול להגיד לך מקריאה ממש כללית ופשוטה ביותר זה שרוב תתי מין בגודל של בין 75 ס"מ ל-130 ס"מ.. האוכל שלהם לרוב הוא לטאות ויונקים קטנים משמע מכרסמים בגודל המתאים בשבי! המקום הטיבי שלו הוא חולי ומידברי ורוב תתי המין חיים בטבע של ארצות הברית ומקסיקו . משהו אחד אני כן יכול להגיד לך וזה של-glossy snake (Arizona elegans זה מין שמחולק להרבה תת מין! ועוד משהו בעייתי זה שכל המינים שמיתייכם לסוג Arizona ניקראים glossy snakeS ככה שתיצתרך לזהות קודם באיזה תת מין מדובר ולאיזה מין הוא שייך! ומשהו אחרון עשית טעות שניסית להאכיל בלטאה מישתי סיבות : 1. עם מדובר בלטאה ארץ ישראילת זה פשוט עברה על החוק כי כל זוחל ארץ ישראלי הוא מוגן! 2. רוב הסיכויים שהלטאה נשאה טפילים פנימייים וחיצוניים ואלי גם מחלות שונות שיכולות לעבור לנחש!

OREAL1111

New member
תמונה ...

http://img263.imageshack.us/img263/3981/45315ai.jpg הינה תמונה שצילמתי של תת מין של גלוסי סנייק מ"בית החיות",איזה תת מין? אני ממש לא יודע.

למעלה