יש למישהו את השרדות בDVD

יש למישהו את השרדות בDVD

אין לי YES וכשגיליתי שבהוט AXN החלו לשדר מחדש היה מאוחר מדי ואני פשוט מתה על הסדרה הזאת אבל לא ראיתי שום פרק מהשרדות 5 צפונה... חוץ מזה שיש לי עכשיו תינוקי קטן ומתוק בבית אז אני לא יכולה להתמכר למשהו בטלויזיה כי אין לי שעות קבועות לכלום (יש לי בוס קטן וחדש (ראו תמונה) שמכתיב לי את סדר היום) ולכן לראות ב DVD זה הכי פשוט... כבר כמה פעמים חיפשתי לקנות את הסדרה ב- DVD אבל לא מצאתי בשום מקום. אז אולי למישהו יש למכור/להשאיל לי? אני כמובן רוצה לראות את עונה 5,6,7,8,9,10,11,12 ואני מבינה שעכשיו יש גם 13...

Mr Bing

New member
ממ..

עונות 7 8 9 ו-10 יצאו בדיוידי ואת יכולה לקנות אותן באמאזון או באוזן השלישית או אפילו בלייזר קלאב( אתר ישראלי).. וגם עונות 1 ו2 יצאו אבל אותן ראית. לאט לאט יצאו גם כל השאר אז פשוט תחכי..

Uri04

New member
הם מוצאים DVD לפי צפי המכירות שלהם

... הכל נובע משיקולים של רווח והפסד. הם יודעים שעונות 1 ו-2 הן העונות הקלאסיות של הסדרה, ולכן הרבה אנשים ירצו לרכוש אותן, עונה 7 היא עונה מעניינת ודינאמית, עונה 8 זה האולסטארס (חרא של עונה בעיקרון, אבל רק כי זה האולסטארס), ועונות 9-10 הן עונות חדשות יותר, שהצליחו למשוך הרבה קהל. האמת היא שאני לא ממש מבין למה הם העדיפו להוציא DVD של עונות 9-10 לפני עונה 6, שהייתה הרבה-הרבה יותר טובה, אבל אני לא מתערב בשיקולים שלהם.

יש לי חדשות טובות...

העונה החמישית של הסדרה מתחילה מחר בערוץ AXN ב - 11:45 ותשודר כל העונה ברצף, ככה שיהיה לך מרתון עד הבוקר.

Volldemort

New member
יש אותם בארץ?

בדקתי באתר של "האוזן השלישית", "סטימצקי" ו"discclub" ואין שם את הדיוידי של זה...

למעלה