יש למייקל יום הולדת היום!

talytal

New member
יש למייקל יום הולדת היום!../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

אני לא מאמינה עליכם, אנשים. הייתי בטוחה שאני אגיע לפה לראות שרשור ענק של ברכות. מצד שני, אני מניחה שזה לטובתכם שאתם לא שקועים באובססיס הרסנית כמוני.
בכל אופן, היום (ה11 ביולי, שבעצם כבר נגמר, כי עכשיו אחרי 12 בלילה) מייקל בן שלושים, ולכבוד המאורע המשמח החלטתי לפתוח שרשור תמונות של כוכב סמולוויל האהוב עליי באופן אישי. ונתחיל בתמונה האהובה עליי מכל:

talytal

New member
מזל"ט למייקל! ../images/Emo65.gif

ודרך אגב, אובססיס = אובססיה בהודעה הראשונה. ונעבור לתמונה הבאה: מייקל בוועידת קומיקס, לפני שלושה ימים.

talytal

New member
../images/Emo9.gif וזהו זה

אוקיי, כאן אני די בטוחה שאני מסיימת את שרשור התמונות הזה. יום הולדת שמח ולילה טוב לכולם!

Buffy1

New member
וואוו

אף פעם לא ראיתי אותו עם שיער... שיהיה לו הרבה מזל טוב! |בלון
|
דרך אגב, אני חדשה בפורום

stardust15

New member
אם את רוצה לראות אותו עם שיער

אז הינה לך תמונה ואת יכולה להסתכל גם בערוץ 10 את הסדרה "זואי" הוא משחק שם את ג´ק ושם יש לו שיער...

Chloe

New member
מזל טוב!!!!!!../images/Emo65.gif

אתם יודעים שמיקל הוא משלנו ז´תמרת שהוא יהודי!!!

castroman

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

למישהו יש מושג מה השם משפחה של הבחור

Phoebe again

New member
מזל-טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

Iris cream

New member
אתם מבינים כמה שזה חולני?

לכתוב ברכות יום הולדת לשחקן שביים לא ידע שכ200 אנשים מישראל השקיעו כדי לכתוב לו ברכות יום הולדת? you are truely sad people...

talytal

New member
אפשר לחשוב!

קודם כל, אני לא חושבת שזאת כזאת השקעה עצומה לכתוב שתי מילים, וחוץ מזה- מה מפריע לך? אני באופן אישי לא כותבת מזל טוב במחשבה שהוא יקרא וידע מזה, אלא בגלל שזה עושה לי טוב. אולי אני פסיכית, מה לעשות. ועל אותו עיקרון, למה את כותבת בפורום הזה? למה להשקיע זמן אם אף אחד מיוצרי ושחקני הסידרה לא ידע שאת מעריכה את עבודתם? זה בדיוק על אותו עיקרון - אנחנו לא כותבים בשביל הכרה משחקנים או מיוצרים, אנחנו כותבים בשביל תחושת קהילה ובשביל לחלוק גורמי עניין משותף עם אנשים אחרים. אם אני מעריכה שחקן, ורוצה לציין את היום הולדת שלו, למה אני צריכה להרגיש רע עם זה?

Iris cream

New member
אני בפורום בגלל שאני רוצה לדבר על

הסדרה עצמה, והגאוניות מאחוריה. לא על זה שאחד השחקנים חוגג היום יום הולדת. חוץ מזה, לא באתי לריב איתכם, באתי להבהיר נקודה.

למעלה