יש לכן הוראות למנשא קשירה לתינוק?

frizzly

New member
יש לכן הוראות למנשא קשירה לתינוק?

הכוונה לא לכזה עם כל מני ריפודים וכדומה יש את אלה שהם חתיכת בד שמלפפים וקושרים (לא הצלחתי לבין איזה סוג מנשא זה... יש מלא סוגים!) - אז נראה לי שאני מתכוונת לכזה
בקיצור משהו פשוט... וגם - מאיזה בד כדאי להכין כזה? צריך בד נמתח נכון?

זה פשוט מאוד

את צריכה לגזור לאורך רצועה של בד טריקו חזק בערך באורך של 5 מ' וברוחב של 60-70 ס"מ. במנשא של מנשארי (שהיה לי) תפור במרכז הרצועה בד כותנה עם כיס קטן למוצץ. זה גם יפה, גם שימושי ובעיקר עוזר בקשירה. בהצלחה!

את מזוכיסטית או מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

איך אפשר ללכת עם הדבר הנוראי הזה????? לא רק שחם איתו בטירוף, ושהוא רק עד גיל חודשיים מקסימום 3 חוד' אלא גם כל כך מסורבל ולא פרקטי... איך קושרים את זה ברחוב כשהילד בוכה בעגלה\איך קושרים כשיוצאים מהאוטו את כל ה5 מטרים האלה?? הכל נמרח על הכביש המלצה שלי, תתפרי מנשא צד\פאוץ' התנוחות הן אותן תנוחות גם ככה... הכי קרוב למנשא בד ארוך אבל בלי כל הטירוף זה מנשא של 2 טבעות+אבנט (יוקה למשל) אם את רוצה יש לי אחד כזה בבית או אם בא לך הסבר\מידות של משהו אחר תשלחי לי מסר הנה כמה כאלו

frizzly

New member
רגע זה לא בשבילי ../images/Emo6.gif

אבל בלי קשר - הסתכלתי בסירטונים, התינוכיס הזה נראה הרבה יותר פשוט ללבישה וגם נראה יותר נוח מאשר אלה בסירטונים. גם ראיתי מישהי ברחוב פעם יוצאת מהאוטו ולובשת את זה - לקח לה חצי דקה (אני זוכרת שעמדתי משתאה מה היא עושה עד שהבנתי) לגבי החום - לא חשבתי על זה. אבל מה ההבדל בינו לבין שאר המנשאים? זה בכל מקרה הרבה בד מלופף עליך ועוד תינוק שצמוד אליך - לא?

ayala26

New member
גם כשאני קושרת את המנשא ברחוב

אנשים מסתכלים בנשימה עצורה ונושמים לרווחה כאילו "פששש. היא לא הפילה אותו לרצפה" ואין כל כך הרבה בד סביב התינוק. בסך הכל מה שצמוד לאמא זה התינוק ועל הגב של האם יש איקס אחד ועל הגב של התינוק יש 3 שכבות (כיס ואיקס) אז מלבישים אותו פחות בקיץ.

וי! ואיך בדיוק הגעת למסקנה שהמנשא הוא עד גיל

חודשיים מקסימום שלושה?! ועל סמך מה את קובעת שמדובר בדבר נוראי? אני הסתובבתי עם הבת שלי בלופי עד אחרי גיל 6 חודשים. שתינו נהנינו ממנו מאד, זה אחד הכייפים הכי גדולים להיות מחובק עם הגוזל צמוד צמוד, כן, גם באוגוסט!

הלופי הוא בנוי טבעות זה שונה לגמרי

הלופי אמנם נותן בדיוק את מה שבד ארוך נותן אבל בלי הסירבול... כשיש לך 2 טבעות ואבנט אין מה להסתבך הרבה אבל הבד הארוך זה נטו 5 מטרים של בד

ayala26

New member
בכל מקרה גיל הנשיאה לא נכון

אני נושאת את בני במנשא בד ארוך בלי טבעות. הוא בן 4 חודשים ושוקל 7 קילו ואין לי כוונות להפסיק עדיין. אני בכלל לא מרגישה שאני נושאת 7 קילו. מה גם שבמנשא בד ארוך ניתן לשאת בתנוחת בטן לבטן שהיא בכלל רק מומלצת החל מגיל 3 חודשים (לפני זה תנוחת רגלי צפרדע) וגם ניתן לשאת איתו על הגב. לגבי הסרבול זה עניין של נוחות אבל לגבי גיל הנשיאה מה שכתבת ממש לא נכון. מנשא בד ארוך (ואם הוא לא מבד נמתח מאוד) יכול לשמש הרבה הרבה יותר זמן.

חבל שאת סתם מבלבלת את הציבור

מנשאי הבד מתאימים לשימוש חודשים רבים, ובכלל זו לא פונקציה של גיל התינוק, אלא בעיקר של המשקל שלו.

ayala26

New member
אין כל כך הוראות

זה 5 מטר על 60-70 ס"מ וזהו. כדאי לעשות אפליקציה או כיס במרכז כדי למצוא את המרכז במהירות וזהו. בד כותנה שנמתח קצת. 95% כותנה 5% לייקרה. אני בסוף קניתי מנשא כזה שנעשה בעבודת יד מכותנה אורגנית ואני משתמשת בו כל הזמן ולא, אני לא מזוכיסטית. אני נהנית ממנו וגם קושרת אותו ברחוב.

מוסיקה1

New member
בחורף זה ממש אחלה מנשא

ולוקח פחות מדקה ללבוש אותו. המנשא הזה גם מתאים לגיל יותר מבוגר מ3 חודשים, אצלי הן היו עלי בערך עד גיל חצי שנה 7 חודשים עם המנשא הזה. אחר כך פשוט הגיע קיץ ולא נראה לי שייך שום מנשא בקיץ.

frizzly

New member
גם זה עם הטבעות נראה אחלה

ובכל מקרה זה כזה פשוט להכנה אבל רק כדי לוודא, זה מה שהבנתי ואשמח שתתקנו אם אני טועה: 1. מנשא ליפופים - זה 5 מטר על 60-70 סמ בד כותנה נמתח. בלי ריפוד או אביזרים כלשהם. תופרים את המסביב וקושרים. המלצה - לסמן את האמצע כדי שיהיה קל יותר למצוא. 2. מנשא טבעות - 180 סמ על 60-70סמ בד לא נמתח רצוי כותנה גם כן (נגיד בד של סדינים כמו שיש בבדים למעצבים נשמע טוב?) . בצד אחד תופרים טבעות ואז משחילים בטבעות את הצד השני. ראיתי שיש כאלה עם ריפוד אבל נראה לי שאם כבר קיץ אז עד הסוף ועדיף בלי ריפוד. גם כאן - תופרים את המסביב ובערך זהו. לדעתי היא תקבל 2 ושתחליט מה נוח לה יותר
תודה לכולן ועל ההמלצות

גם טבעות צריך (חייב) להיות נמתח!

אחרת- איך יעטפו את הראש של הילד בצורה בטוחה בלי להכאיב לו, וגם איך האבנט יקבל את צורת הגוף שלו?? לפי הידוע לי, שני הסוגים (ליפופים וטבעות) יכולים להיות מאותו הבד (95% כותנה 5% לייקרה). ובדר"כ אין צורך לתפור את ה"מסביב" כי הבד אינו נפרם רק מתגלגל וזה לא מפריע.

לא, הוא לא נמתח

יש לי כזה ויש להמון מחברותיי - אף אחד מהם לא נמתח. נראה לי שאם הבד יימתח יהיה בלתי אפשרי להדק אותו כמו שצריך.

אז איך עושים את פעולת הכנסת הטוסיק וכיסויי

הראש שלא בדרך מתיחת הבד וכיסויי...? מוזר לי, לפי מה שאני זוכרת "לופי" הוא נמתח.... אבל אם את בטוחה...

frizzly

New member
לפי הסרטונים לא נראה שהוא נמתח

שמים את הילד ואז מהדקים את הלולאה בטבעות

למעלה