ותמונה מספר 3 התמונה הכי הזויה בעולם.
G gokussj2 New member 19/3/05 #19 תודה../images/Emo13.gif האמת היא שכבר זה מככב אצלי כוולפייפר דווקא אני אוהב את זה נקי מאותיות אבל אין בעיה לנסות
תודה../images/Emo13.gif האמת היא שכבר זה מככב אצלי כוולפייפר דווקא אני אוהב את זה נקי מאותיות אבל אין בעיה לנסות
M MoGanC New member 19/3/05 #20 תירשם ל animewallpapers.com ותעלה את כל הטפטים שלך.תקבל ניקוד,יהיה סבבה.
G gokussj2 New member 19/3/05 #23 להה הם מאוד דקדקנים בנושא , בטוח... הם ימצאו איזה פגמים ושטויות , ונדמה לי שהם הפסיקו לעדכן כבר.
ה היהודי מיהוד היחיד New member 19/3/05 #28 נצל"ש לכל אותם אנשים שממשיכים להתעקש על נחיצותה וקיומה של עונת AF תוכלו למצוא כאן את רשימת הפרקים.
ה היהודי מיהוד היחיד New member 19/3/05 #29 טנמשיך עם התמונת - תמונה מספר 4 הפעם סייאן באמת לא מזוהה.
M Mor L New member 22/3/05 #41 מזוהה או לא מזוהה כוסון הוא כן! חחח האמת שהוא דומה לאינויאשה..... כוסון רצחני בעצמו....
ה היהודי מיהוד היחיד New member 19/3/05 #32 תמונה מספר 6 ואחרונה בהחלט Gojin , הסאייני החדש (ייתכן וגם זה פיוז'ן )
G gokussj2 New member 19/3/05 #37 אחלה תמונות ועוד פעם... לא רק תמונות נדירות כתבתי גם יפות , זה שרשור תמונות כללי תביאו דברים יפים שלא רואים כל יום.
אחלה תמונות ועוד פעם... לא רק תמונות נדירות כתבתי גם יפות , זה שרשור תמונות כללי תביאו דברים יפים שלא רואים כל יום.