הו הו הו-נילס! תגיד לו שישלח לי את הפנטזיה הזו במסר..לי הוא לא יקשיב! :) שים שם גם צילום לסת.
P puma141 New member 26/2/13 #28 הו הו הו-נילס! תגיד לו שישלח לי את הפנטזיה הזו במסר..לי הוא לא יקשיב! שים שם גם צילום לסת.
ס סpap New member 26/2/13 #34 תסלחו לי כן, אבל זה נהיה פורום של הומואים קודם שי ולפלר עכשיו אתם וכל המשחק המקדים הזה, בין זיקן לסוקי מה נהיה??? אני כבר לא בטוח אם בחרתי נכון כשהסכמתי להצטרף לפורום הזה
תסלחו לי כן, אבל זה נהיה פורום של הומואים קודם שי ולפלר עכשיו אתם וכל המשחק המקדים הזה, בין זיקן לסוקי מה נהיה??? אני כבר לא בטוח אם בחרתי נכון כשהסכמתי להצטרף לפורום הזה
ס סpap New member 26/2/13 #38 יא וורדי פתאום אני קולט שכולם לבושים בבגדי מלחים ולכולם יש שפם איפהההההההההה היציאההההההההה H E L P
P puma141 New member 26/2/13 #47 תזדיינו כבר! עכשיו אני מבינה למה אתם לא רוצים פה בנות.... לדבר חופשי ככה איך שאתם עכשיו.. לי אתם לא עושים חשבון.
תזדיינו כבר! עכשיו אני מבינה למה אתם לא רוצים פה בנות.... לדבר חופשי ככה איך שאתם עכשיו.. לי אתם לא עושים חשבון.
מ מכופף ונועץ New member 26/2/13 #53 וואלה יופי. הפכת אותי לשרליל של החבר'ה. אני גבר של איש אחד חבוב. מקסימום שניים.
ה השמש זורחת גם היום New member 26/2/13 #61 זה לא אתה שמתלקק נמרצות עם גייק? לא שיש לי בעיה עם זה ואני בהחלט לא פרטי פופור.
P puma141 New member 26/2/13 #26 הו, נילס! אז יש לנו יוגב, נילס..מי עוד? יש לך מושג איך קוראים לשל המכופפ? ג'ייק..פפו... סה"כ יש לכם ערב משותף, חייבים להכיר אחד את השני יותר.
הו, נילס! אז יש לנו יוגב, נילס..מי עוד? יש לך מושג איך קוראים לשל המכופפ? ג'ייק..פפו... סה"כ יש לכם ערב משותף, חייבים להכיר אחד את השני יותר.