כמה פרקים יש? אני עוקבת באדיקות אחרי הסידרה הזו, ומאד מאד אוהבת אותה. ממש מכורה :) כמה פרקים עוד יש?
ס סתמניקית1 New member 20/3/08 #1 כמה פרקים יש? אני עוקבת באדיקות אחרי הסידרה הזו, ומאד מאד אוהבת אותה. ממש מכורה כמה פרקים עוד יש?
ס סתמניקית1 New member 21/3/08 #7 העיקר שיש עוד... כי אני מכורה כמו לוידעת מה לסידרה הזו, שלא תיגמר לי )
S sandfish New member 21/3/08 #8 אין 120 פרקים... זה בדוק ../images/Emo70.gif האתר הרישמי היה כתוב שבסה"כ צילמו 102 פרקים. סורי אם איכזבתי מישהו...
אין 120 פרקים... זה בדוק ../images/Emo70.gif האתר הרישמי היה כתוב שבסה"כ צילמו 102 פרקים. סורי אם איכזבתי מישהו...
C ComplicatedCutie New member 21/3/08 #11 מה לעשות ש... שי קפון לא השקיע בטלנובלה "בובות". ולכן יש כ"כ מעט פרקים מבדרך כלל... נראה לי שבטלנובלה הבאה שלו "חשופים" זה יהיו כמו בכל טלנובלה 120 פרקים. הבנת ?
מה לעשות ש... שי קפון לא השקיע בטלנובלה "בובות". ולכן יש כ"כ מעט פרקים מבדרך כלל... נראה לי שבטלנובלה הבאה שלו "חשופים" זה יהיו כמו בכל טלנובלה 120 פרקים. הבנת ?
C ComplicatedCutie New member 22/3/08 #13 ../images/Emo192.gif הנה כמה כתבות על "חשופים"... הילי ילון לחשופים יש לנו חדשות בשבילכם זהו , לבינתיים מה שאני יודעת על הטלנובלה שתחליף את "בובות" החל ממאי הקרוב
../images/Emo192.gif הנה כמה כתבות על "חשופים"... הילי ילון לחשופים יש לנו חדשות בשבילכם זהו , לבינתיים מה שאני יודעת על הטלנובלה שתחליף את "בובות" החל ממאי הקרוב
C ComplicatedCutie New member 22/3/08 #15 עוד בערך 4 שבועות... כי אנחנו כבר ממחר בפרק 82 כך ש... זהו בעצם
C ComplicatedCutie New member 22/3/08 #17 וואו כמה שאלות.. אממ אין לי מושג ../images/Emo4.gif כל מה שאני יודעת שזה יהיה השבוע.
C ComplicatedCutie New member 20/3/08 #4 יש לכם שאלות ../images/Emo35.gif כל מה שקשור אך ורק ל-"בובות". נא לשרשר לכאן
ר ריאנה המקורית New member 21/3/08 #10 כנסו מהרררררר הרוצח או הרוצחת בטוח שזאת לא נאוה בגלל שנאוה היתה מופתעת וזאת לא היא בטוח שלא אני חושבת שאולי זה מישהו שעדיין לא בסדרה ... וזהו סבבה אני מקווה שבסופ נדע מי זה אוקי ביוש המשך יום נפלא
כנסו מהרררררר הרוצח או הרוצחת בטוח שזאת לא נאוה בגלל שנאוה היתה מופתעת וזאת לא היא בטוח שלא אני חושבת שאולי זה מישהו שעדיין לא בסדרה ... וזהו סבבה אני מקווה שבסופ נדע מי זה אוקי ביוש המשך יום נפלא
ג גל גדות New member 23/3/08 #19 זה רינגטון בסיסי שיש בפלאפון ../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif יש לי את הפלאפון שלה [הלבן] וזה צלצול בסיסי שקיים בתוכנת הפלאפון, ובא יחד איתו
זה רינגטון בסיסי שיש בפלאפון ../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif יש לי את הפלאפון שלה [הלבן] וזה צלצול בסיסי שקיים בתוכנת הפלאפון, ובא יחד איתו