יש לכם רעיונות?

יש לכם רעיונות?

לחברה שלי יש עוד חודש יום הולדת רציתי להכין לה משהו עם שוקולד לכבוד היום הולדת רק שיש בעיה קטנה אני לא יכולה להכין לה עוגה גדולה אני צריכה משהו אישי אבל ממש קטן כיוון שאני נוסעת לבצפר בתחבורה ציבורית ואני מעדיפה לא לקחת מגש גדול אם חס וחלילה זה יפול אז יש לכם רעיונות להכנת עוגה אישית קטנה כמו שי תכדורי שוקולד ושמים במין נייר קטן כזה לא זוכרת את השם של זה אבל משהו בסגנון אני רוצה להכין קטן ואישי ולרשום לה גם מזל טוב תודה רבה

iritazip

New member
מאוד פשוט....

הכנתי מס' פעמים בכל מיני הזדמנויות לילדים ותמיד התקבל במחיאות כפיים: להמיס מעל סיר אדים חב' שוקולד לפי טעמך (מריר או חלב או לבן), לא לחכות להמסת יתר, אלא ברגע שמתחיל להתחמם, להוריד מהאדים ולהמשיך לערבב עד שהכל נמס. מבעוד מועד, להכין על משטח חלק (שיש או שולחן) ניר אפיה ולשפוך את תערובת השוקולד .כשהשוקולד מתחיל להתגבש, סמני לך ריבוע בעזרת גלגל חותך פיצה ריבוע בגודל הרצוי לך ולאחר שמתגבש ממש טוב (אבל לא לגמרי, תבדקי בצדדים, אותם בלאו הכי את לא צריכה, אם החתיכה כבר יורדת בקלות מהדף) ואם כן, המשיכי לחתוך את הריבוע שסימנת והוציאי אותו בעדינות מהדף. את השוליים שנשארו תאכלי ותהני. קחי עוד חבילת שוקולד בצבע נוגד לריבוע שהכנת, המיסי גם אותו ,שאבי אותו לתוך מזרק פלסטיק (אותו אפשר לרכוש בכל בית מרקחת), וכיתבי על הריבוע את שרצונך לכתוב. פשוט, קל, וכמו שכתבתי מעורר התפעלות. (ולא לגלות איך הכנת.......). בהצלחה.

iritazip

New member
בודאי. את חותכת מלבן או ריבוע באיזה

גודל שאת רוצה. את לא צריכה מגש בכלל. את מעבירה את הריבוע שהכנת לאיזשהו כלי קטן שטוח, נניח את יכולה לקנות משהו מקרמיקה נחמד או כלי זכוכית שזה ממש לא יקר , ולפי הגודל של הכלי שלך תחליטי איזה גודל ריבוע את חותכת. ולבסוף עוטפת בניר צלופן שקוף ואיזשהו סרט יפה. כמובן שהכל כיד הדימיון . אפשר לשחק איך שרוצים. ומידבר פעוט וזול ניתן לעשות יופי של מתנה. אבל ניראה לי שקצת גלשנו לפורום אחר.....(מלאכת יד אולי?).

למעלה