יש לכם פנטזיה בשבילי?

יש לכם פנטזיה בשבילי?

בעלי הלך לסרט אני לבד והתינוק ישן. חולה על פנטזיות : הפנטזיה הכי שלי שאני מסתובבת עירומה בבית והחלונות פתוחים ויש איזה שכן שמתבונן בי דרך משקפת ואני מאוננת והוא נהנה ואז מגיע היום והוא דופק לי בדלת אני פותחת מבררת איפה בעלי ואנחנו מזדיינים ב5 דקות מטורפות והוא נעלם.ואז אני שוכבת במיטה מאוננת לי להנאתי ומרוצה מהכיף. מישהי פעם אוננה על גזר טחוף מאחורה מצופה בשמן תינוקות וכמובן שהגזר קר להחריד מהמקרר אוחחחחחחחחחח זה תענוג עילי

koli1

New member
אותה פנטזיה

היי יש לי אותה פנטזיה, ואשמח להגשים אותה יחד איתך

רק רגש

New member
הגזר הקר עושה לך את זה???

רק גזר או גם שאר ירקות??? מלפפון, קישוא, אולי חציל המוזמן לפי המידה. אנא אנו באים????

אל אבר פי תחת- לשם אנו באים.

מה זה משנה איך האנשים נהנים כל עוד זה נעים להם ואין לחץ משום צד? זה רעיל? זה מסכן חיים? זה משמין? לא רואה שום בעיה בזה.

או קיי, במקום אל האבדון,

בציטוט המקורי- אל אבר פי פחת, שיניתי לגבי האבר פי הטבעת שהוא, מה לעשות בתחת וככה זה מתחבר להודעה הקודמת.

עכסה

New member
התענוג שלי

התענוג הכי גדול זה לאונן בטרוף עם מלפפון עמוק בתוך התחת לסובב אותו בעדינות ולהזיז אותו מצד אל צד, להגביר את קצב האוננות ולעצור לשניה לנסות לחכות קצת ואז להמשיך בטרוף עוד ועוד ועוד, המלפפון עמוק בתחת ואז לגמור אוי זה טוב מסדירים נשימה ומתחילים עוד פעם ועוד פעם, הסדין כבר רטוב לגמרי, הלואי שהיה נכנס אלי עכשיו זין ענק מקדימה ומאחורה.

למעלה