יש לכם עצה?

שני16

New member
יש לכם עצה?

יש לי בעיה קטנה... טוב,זאת לא ממש בעיה,יותר נכון דילמה,הלוואי והחיים שלי היו מלאים בבעיות כאלה... בכל אופן,כפי שאתם בטח יודעים,(או שאולי אתם לא,ובשביל זה אני כאן)יום שישי מתקיים מצעד האהבה בת``א,אני מקווה שאתם יודעים מה זה.בכל אופן,שנה שעברה הייתי,היה גדול,וברור שאני רוצה ללכת גם השנה.אז אתם שואלים מה הבעיה.זה לא הקטע של המצב הבטחוני,כמו שאולי תארתם לעצמכם,וגם לא קטע של כסף.הבעיה היא שיש לי באותו יום מבחן בתע``י(איכססססס),שמתחיל בתשע,ויימשך עד 11 בערך..בכל אופן,בלתי אפשרי לעשות את המבחן וללכת למצעד,כבר בדקתי את זה. אז הדילמה:ללכת לבי``ס כמו ילדה טובה ולעשות את המבחן,ובכך להפסיד את הארוע הענק הזה,או שאני אלך למצעד,אעשה את הכיף של הלייף,ואסתכן בכך שלא יתנו לי לעשות מבחן חוזר,ואז-אופס,לשני חסר מבחן....ואז מה יהיה על המגן? מה אתם חושבים?מה עליי לעשות???????? אני נקרעת פה.... ביי,שני

Black Star

New member
הממ..

אני לא ממש מבינה למה בלתי אפשרי ללכת למצעד אחרי המבחן ישר, אבל לא משנה, לא עקרוני :) בכל מקרה, נראה לי שלא שווה לך להסתכן בציון נמוך במגן או ככה רק בשביל זה. אם את יודעת מאיפשהו שיש סיכוי שייתנו לך לעשות מבחן חוזר אז תוותרי על המבחן, אבל אם לא.. לדעתי עדיף לך המבחן. ולא הייתי מאמינה שאני אי פעם אמליץ ללכת למבחן. ועוד במתמטיקה. פיחס :) בכל מקרה, אני מקווה שתמצאי פתרון.. או שלפחות תצליחי למצוא איזה אישור רופא שהיית חולה.. או ששכן של דודה של חברה שלך היה חולה.. משהו כזה, סוחט דמעות, ככה שייתנו לך לעשות מבחן חוזר :) בכל מקרה בהצלחה ותהני.

e-shfiyut

New member
כמדומני זה לא מתמטיקה

זה תע``י כלומר תא``י אם הבנתי נכון - תולדות ארץ ישראל... נדמה לי אם אני טועה תתקנו אותי... לירן

איפה את גרה?

חסר נתון. אי אפשר לפתור את התסבוכת הזו בלי לדעת איפה את גרה איך את מגיעה וכמה זמן לוקח לך להגיע. ומה זה תע``י? יחידה אחת כמדומני?(איזו מילה מתוקה, כמדומני) אני אומר תקשיהי ותתקשרי יום לפני ותדברי על מחלה.

shanikoo

New member
אשקלון

אם אני מסיימת את המבחן ב11,ולוקח לי שעה להגיע לת``א,ועוד מי יודע כמה זמן,להגיע לטיילת,יצא לי להיות שם רק איזה שעה,שעתיים...המצעד מתחיל ב11.אז אי אפשר... ונראה לי שאני באמת אודיע על מחלה,ואסע.... ולירן-זאת לא נראית לי טעות-תא``י,אולי ככה זה אצלכם,אבל אצלנו זה תע``י-תולדות עם ישראל...הבנת? יחי ההבדל הקטן.... ולא תיקנתי את יעל,כי זה לא ממש רלוונטי,שניהם די מגעילים.... (למרות שהיה לי היום בוחן במתמטיקנה וקיבלתי 100-סתם הייתי חייבת להשוויץ) וזהו,אני בדרך למיטה.... לילה טוב לכולם וחלומות פז שני

shanikoo

New member
זה לא שאני לא מודאגת....

המצב כאן תמיד מדאיג,אי אפשר להשאר אדיש.... אבל,התכוונתי שזה לא מה שימנע ממני לבוא....אני דואגת,וגם פוחדת,אבל אם אני אחיה בגישה כזו,סופי שאהיה תקועה בבית כל החיים,כי בתכל`ס,כל מקום מסוכן.... הסיבה שתשאיר אותי כאן זה המבחן,ולא הפחד... יאללה,צריך לצאת ולבלות,להמשיך את החיים יחד עם כל הפחד... וזהו,`בנת? שני

MajoR_ToM

New member
יש לך וואקום במקום שכל

להפסיד מיבחן בשביל איזה מיצעד אימפוטנטי וקצר למדי ( נאי יודע כי הייתי בשנה שעברה ) עם טראנסים ומפגרים ? זה דילמה ? ברור שהמצעד ! או שלא חוץ מזה המיצעד האימפוטנטי הזה מיתקיים כל שנה . ובאותו נושא : בפירסומת של המיצעד מראים DJ עם חולצה של בלאק סאבת` . וזהו ..

goldy

New member
בבקשה תכתבי שאת צוחקת!!

תנסי לבקש דחייה ואם לא, אני דיי ממליץ לך להפסיד את המצעד

yad

New member
עזבי אותך!!!

לכי למצעד! תהני! בכלליות, אם השיקול הוא לימודים, לא צריך לעשות אותו. כי בתיכון הכל קומבינות. תדברי עם המורה (זה רק אם את תלמידה טובה, ואם לא, אז כדאי שתתחילי), ותסדרי את זה. תגידי שאת ממש חייבת להשתחרר ביום שישי ושאין סיכוי שאת יכולה להיות למבחן. אה כן, אישור הורים יכול לעזור. אם את גם מתחמקת מהורים, אז אני לא יודע אם תצליחי.

area 51

New member
את דפוקה לגמרי?

תקשיבי לי! מצעד האהבה לא נגמר באחת עשרה!!!!!!! החיים שלך לא ייגמרו אם תגיעי למצעד בשתיים עשרה אפילו. שתביני את עכשיו ביב. השנה הכי חשובה בחיים שלך! את קובתע לעצמך עכשיו את כל החיים םע הבגרויות האלה! לדעתי את צריכה לחשוב מה יותר חשוב לך הנאה רגעית וסופנטנית, או מחשבה לטוח ארוך ודאגה לעתיד שלך. לכי תדעי אם יתנו לך לעשות חוזר או לא, אבל למה לקחת סיכון?!?!

למעלה