יש לכם עיצה עבורי?

יש לכם עיצה עבורי?

כשאני בפגישות מתקדמות,וצריכה להחליט,אני מרזהואוכלת רק דברים מנימליים!!מדוכאת!קשה להוציא ממני חיוך!כולי מפוחדת!אף אחד בעולם לא קיים! לא יוצאת לשום מקום!לא מבלה!וכל היום חושבת כן/לא ולמה כן ולמה לא,פשוט עוצר לי את החיים עד שאני מחליטה כן/לא. האם זה נורמלי?איך עושים שהתקופה הזו תהייה חוויתית?אני כבר מפחדת לצאת לפגישות שאמה זה יהרוס לי את חודש אדר,השמח.......למה? כי כבר נהרסו לי חגים בגלל השידוכים! תנו עיצות!

יהודי23

New member
מיסטר היקרה

כל אחד שמגיע לרמת פגישות מתקדמות צריך לעלות חיוך .. בעזרת השם סוף סוף זה מגיע.. אין טעם להיות בדכאון, נכון שזה שלב רציני אבל דכאון לא יביא לכלום האם את חושבת שזה שיש לך חששות? תתיעצי עם משפיעה בכל דבר ודבר זה יעזור לך מאחל לך בהצלחה רבה מעומק ה

תודה

על התגובה....... רק ה' יכול לעזור לי........אני ייצור קשה מדי!גם משפיעה לא עוזרת......

קליט

New member
מיסטר המקסימה

זה חרדה, זה נורמלי, להרבה אנשים יש חרדה מדברים כאלה ואחרים . את חכמה, תמצאי את הדרך איך להוריד את החרדה, אולי תדברי על זה עם מישהו, את יודעת ש חלב מאוד מרגיע ? . . . . תשתי כוס או שתיים/שניים חלב ותרגישי יותר טוב . חשוב שכן תצאי לפגישות ותנסי להיות עסוקה ולעשות הכל כדי להרגע, ותנסי לראות אם יש לך דרך להרגע . זה כולה שידוך, או כן או לא, את צעירה ותמצאי או מפה או משם . נראה שהבחירה בידייך לעשות פעולות מרגיעות, כן לאכול, כן לשתות, כן לצאת לאויר הצח, כן להתיעץ ביעוץ טלפוני כלשהוא מה לעשות, כן לעשות דברים מעניינים, וכן לשתות חלב . . ואם כל זה לא יעזור אז תיפני ליעוץ מקצועי - זה לא בושה להעזר באנשי מקצוע . (פה בירושלים למשל יש את "מגן" ברחוב ירמיהו, ויש את המנהלת שמה שקוראים לה הניה שהיא היועצת והיא מפנה לטיפול הריגשי שהכי מתאים מתוך מגוון מטפלים שיש למכון "מגן") נראה שכן יש לך בחירה להתמודד עם זה נכון, ולהצליח איכשהוא לחיות עם זה . בהצלחה !

חחח אז מה אם אני צעירה?

יש רק א.ח.ד שמתאים לי!........ואני ממש מסוקרת לדעת מי הוא.

*מסוקרנת

תודה על התגובה...... אני מרגישה מרוסקת אחרי כל שידוך מתקדם......שנעצר בגללי/בגללו......

קליט

New member
כולנו מרגישים תיסכול ועצב אחרי שעוד הצעה ירדה

את צעירה ואת פחות אמורה להלחץ אם הנסיך מתעקב, *כי פחות מלחיצים אותך אולי, *את עדיין לא אמורה להתפשר כ"כ, *את לא אמורה לדאוג כמובן מה יקרה אתך לגבי הבאת ילדים . *אז או שאת מפתחת ציפיות לגבי כל הצעה ואז כשזה יורד אז מדובר ב"התרסקות", או שאת מרגישה שיש לך בעיה למצוא את המיועד שלך ולכן את בחרדה ובלבטים רציניים שלא לאבד אותו חלילה, - פה את חייבת לשוחח עם מישהו על זה - כדי להבין שזה לא כצעקתה . בהצלחה !

מה שבטוח

שאני לא דואגת כרגע לנושא הבאת ילדים.......עד גיל 40-45ישלי מספיק זמן לייצר אותם
בעזרתו של ה' כמובן.... תודה על העיצה....

זה לא נורמאלי

את מגזימה מאד. ואת סתם סובלת מיזה וחבל, כי לא עושים בחירות כאלו מתוך לחץ. לדעתי כדאי לך לשוחח עם אדם מקצועי או הורים או חברה חכמה, אל תשאירי את זה ככה. חבל.

כן ב"ה

סוף סוף הגעתי להחלטה,שהוא לא מתאים לי.........עכשיו אני צריכה לחזק את עצמי אחרי שלא אכלתי טוב איזה חודש.......... ה' יעזור לי.....

למעלה