יש לכם עוד 24 שנים

אישלום

New member
יש מי שמנסים להקדים את המועד...

מי שעד בימים אלה למחאת האמהות החד הוריות, מי שיקום מחר בבוקר לזעקת הקשישים הרעבים, מי ששומע על מעשי הזוועה הנעשים בשמה של מדינת ישראל ע"י פלוגות של משמר הגבור, מי ששומע את שר האוצר שולח בציניות שאין כמוה את הרעבים לעבוד, במדינה מוכת אבטלה, מי שעד להתפרקותה של מערכת החינוך, מי שצופה ורואה חולי סרטן ששר האוצר מפקיר אותם למותם, מי שעד לכל אלה יודע שיש רבים בתוכנו, והיום הם המובילים את המדינה, שתורמים ככל שידם משגת להקדים את התאריך עליו התנבא השיך יאסין...

Azazel

New member
אוי נו.... ממש לא קשור.

אני לא אומר שזה טוב, אבל להשמדתה של המדינה זה לא יביא.

מטרניך

New member
ממש הוצאת לי את המילים מהפה:

מי שמצייר כתובות על בתיהם של קציני צה"ל ומסמן אותם כמטרות בשביל רוצחיו של יאסין, מי שמנהלים מסע הסתה נגד ישראל ברחבי העולם בשרות יאסין וערפאת, מי שמנסים להחרים את ישראל בעולם, מי שמנסים בכל כוחם - ללא הצלחה - לגרור את קציני צה"ל המגינים עלינו מפני רוצחיו של יאסין לבית הדין הבי"ל לפושעי מלחמה, מי שמסיתים נגד קציני צה"ל על חיסולו של הרמטכ"ל של יאסין, מי שעולים למוקטעה לקבל הוראות מהבוס איך לנהל יותר טוב מל"פ נגד ישראל, וכל ייתר המומרים להכעיס העושים את מלאכתו של האוייב בלב ונפש --- לא יעזור לכם. אתם לא תקברו את מדינת ישראל, כי אם להיפך: מדינת ישראל תקבור פוליטית אתכם ואת שכמותכם ובקרוב תוכלו להתאבל על ערפאת ועל יאסין גם יחד.

אישלום

New member
הכנתי את התגובה שלך על נייר

והראתי לחברים, לפני שכתבת אותה, מה לעשות, צפוי כל כך צפוי. רק לא ידעתי שזה תהיה דווקא אתה... אז כשאין תשובות נזקקים (כרגיל) לצרור של שקרים שמיחסים לאזרחי המדינה השפויים את כל מה 'ששרון יביא שלום' לא מצליח למנוע ואפילו מעורר.

העושים דהלגיטמציה לישראל

אלו הטוענים כנגדה על המצאותה בשטחים מסוימים.... אלו הדורשים ממדינות חו"ל להחרים את מוסדותיה [כולל המוסד בו הם מתפרנסים] וכד הם אשר ממריצים את חרבונה

Azazel

New member
אה, אגב...

המרצה שאצלו אני עושה את המבחן תומך בסרבנים.
מקווה שיסכים לתת לי מועד מילואים.

מטרניך

New member
נקוושה שהוא לא מהזן של פרופ' צימרמן

שנותן מועדים מיוחדים לסרבני גיוס ולא למי שעושים מילואים. נקווה שגם אליו יתייחסו בהתאם כשהוא יבוא לשנורר כסף.

לא יודע על המרצה שלך , אבל....

כבר פורסם בתקורת על מרצים שמוכנים להתחשב [לצורכי מועדי בחינות] בסרבנים אבלבשום פנים ואופן במשרתים במילואים וכן על כאלו שקוראים לעולם הרחב להחרים מענקים ותרומות לאוניברסיטאות בהן הם עובדים

Azazel

New member
../images/Emo5.gif חבר'ה, חזרתי מהמבחן...

אני צריך את המועד מילואים הזה, לעזאזל!

Azazel

New member
כבר התחלתי להתפלל,

אפילו הקרבתי חתול-רחוב אחד כקורבן למולך.

מהר תביע סליחה והעתנצלות לחתולים

ובתור ניסיון להציל מעט את עצמך נסה לכפר על מעשך הנואל ע"י השמת כלי מיים ליד ביתך ומילויו כל יום כך שלחתולי הרחוב יהא מה לשתות בקיצ ואם אתה רוצה להיות בעל סיכויי כפרה גבוהים יותר תוסיף גם מעט אוכל ליד קערת המיים

ליליxx

New member
לפי דבריך

כל מדינות ערב הסובבות אותנו מזמן היו אמורות לחדול מלהתקיים, וכמובן שלמדינה פלסטין אין שום טעם ושום סיכוי לקיום!

למעלה