יש לכם סיפורים

יש לכם סיפורים

על פורים, משו שקרה שם ולא תשכחו אותו?? היה לי פורים אחד ששתיתי כמו שצריך (רק יין) בסעודת פורים עם כלללל "המשפוחע" ולקראת הסוף יצאתי לבחוץ וישבתי על איזה ספסל שהיה שם והתחלתי לבכות על שני דודים שהיו מבוגרים מאוד יחסית ולא מצאו את זיווגם, כולם באו והתחילו לצחוק עליי ואני צעקתי עליהם וממשיך לבכות "מתי תתחתנו וכו..." ואז קראתי בקול לאחד מהם הוא יצא אליי ופשוט מיררתי בבכי מתי תתחתן כבר וכו... ואז אחי שגם היה מסטול לגמרי היה צוחק ואמר לי דיי תפסיק לבכות כבר זהו עוד מעט הם מתחתנים והיה שמה שישו ושמחו קיצער לא עבר הרבה זמן ובאמת שניהם מצאו את שלהם והתחתנו בבת אחת פשוט מדהים סיפרתי בקיצור אבל זה היה גדוווול ישתבח שמו

dror39

New member
דווקא יש

אבל לא משהו שאני גאה בו. ובעיקר לא משהו שמתאים למקום הקדוש הזה..

נכון

רק אל תשכחי שבמצב שלך כרגע אסור לנהוג! חתיכת מסטולה אחת

חח איזה מסטולה..

רק משחקת אותה.. וגם זה רק בפורים.. נראה לי שהמשפט הזה בדיוק מתאים לך ..יא מסטול..גמור..

אחד המצחיקים...

אני מכירה מישהו שהיה מאורס בתקופה של פורים...הקיצר, בפורים הוא כנראה השתכר כיאה והתקשר אח"כ לארוסתו...... אחרי 5 דק' ההורים שלו מקבלים טלפון- הבחורה רוצה לבטל הכל...אין חתונה... חח...לקח לאמא שלו רבע שעה לשכנע אותה שהוא לא ככה תמיד, פורים וכו'... (אגב עד היום אפחד לא יודע מה הוא אמר לה שם
) הקיצר, שנתיים אח"כ הבן השני שלהם היה מאורס גם בתקופה של פורים....וההורים פשוט לקחו לו את הפון....

למעלה