יש לכם הצעות?!?!?!

liranon

New member
יש לכם הצעות?!?!?!

מה אפשר לעשות עם מחשב משעמם!? המחשב שלי פשוט משעמם אותי אני לא יודע לאיזה אתרים לגלוש או איזה משחקים להוריד כל משחק שאני מוריד פשוט משעמם והמחשב מפוצץ בקבצי וידאו זה הדבר שאני הכי אהב להוריד מהרשת! מה אני אעשה.? יש לכם רעיונות? משהו? מישהו? אני צריך לינקים טובים או משחקים נחמדים או כל תוכנה אחרת או אפילו הסברים איך להגיע לתוכנות טובות שממש לא משעממות!(עד שאני אתחבר לADSL אני כבר אוריד מלא קבצי וידאו!) אבל עד אז אם למשהו יש הצעות בנידון בבקשה שיציל אותי מהסבל הנורא הזה. ועוד משהו המחשב שלי ממש לא עושה לי בעיות! לכו תבינו!. אז אם למשהו יש רעיונות או יכול להביא לי משהו יפה ונחמד לעשות עם המחשב המשעמם הזהאני אודה לו מאוד! תודה רבה!

dino_din

New member
שאני אבין

אתה בוכה כי המחשב שלך לא עושה בעיות ??? אם זו הבעיה רק תגיד וחברי הפורום יכינו לך רשימה של 32,783 דרכים שבהם אתה יכול להרוס את המחשב כדי שיהיו לך בעיות... אז בטוח לא יהיה לך משעמם :) דינו_דין.

liranon

New member
לא דווקא לא

זה מעולה שהוא לא עושה בעיות אבל הוא מאוד משעמם! מה אפשר להוריד חוץ מקבצי וידאו שזה הדבר שעושה את המחשב כיף (לדעתי)? אבל הבעיה שקבצי וידאו הם מעל 40 מגה ולך תוריד קובץ אחד תצא לך הנשמה!

למעלה