יש לכם המלצה

יש לכם המלצה

ללק שאני אשים מעל הלק הצבעוני (מייבש, טופ, איך קוראים לזה..שכחתי) שלא יהיה יותר מידי יקר כי אני חיילת עניה ומסכנה
תודה רבה

יש לי שאלה נוספת!!! ../images/Emo13.gif

איפה ניתן לקנות את הדבר העגול הזה (עם הנשיקה) זה ממש חמוד! ובאלי גם!

cockta

New member
אני אישית משתמשת ב-mega shina

של סאלי הנסון. לדעתי הוא ממש טוב. אני קניתי אותו באזור ה-50-45 ש"ח אחרי הנחה בסופר פארם, אבל לדעתי עדיין יש עליו מבצע! הוא מייבש לי את הלק מעולה תוך 7-10 ואני חוזרת לפעילות רגילה. מייבש ממש זול הוא של WOW. הוא עולה בערך 12 ש"ח. לגבי האיכות שלו- חלק מהבנות אוהבות וחלק לא. אני לא ניסיתי עדיין, כי אני מרוצה עם סאלי הנסון שלי, אבל שווה לך לבדוק. הדבר העגול עם הנשיקה זאת פלטה :) זה בעיקרון מוצר של קונאד, ויש לו מלא חיקויים (גם לWOW יש חיקוי של זה). בארץ שמעתי שקוראים לזה גם "דסקית הפלא", אבל בעיקרון זה נקרא חותמות. פשוט שמים לק על הציור, גורפים את העודפים של הלק, מעבירים לחותמת, ואז לציפורן :) לפלטות האלה יש מיליון עיצובים! את רק צריכה לבחור לך :)

LOLI152

New member
לא רעים בכלל...

איפה שאני קונה הם עולים 5 שקלים.. מאיזה אזור את בארץ? אני בטוחה שישמחו להמליץ לך על לק-שוק שכאלה.. לקים זולים.. שעם טופ מחזיקים לא רע... ואני כן ממליצה על המייבש של וואו. נותן תמורה למחיר. אם כי הוא נוטה לכווץ לי את הלק, ולהבהיר אותו.. (פעם שמתי רק על אצבע אחת, וממש ניכר הבדל..!) גם המייבש של הזית מצוין. משהו כמו 24 ש"ח.. לוקח דקה יותר, מחזיק ממש וב.

אני אוהבת את הלקים של ביוטיקר

כל אחד עולה 4 וחצי ש"ח ויש להם כמה צבעים מעניינים. והמברשת דיי נוחה. יש לי כמה לקים שלהם שמחזיקים מצויין על הציפורניים... אבל גם יש לי לק טורקיז שלהם שהתקלף לי אחרי יום אחד (אבל אני חוששת שזה בגלל שאחותי הכניסה אליו אציטון)

iefrat

New member
הטופ של WOW שווה את מחירו 12 ש"ח

נקשרו לו האבה כתרים פה בפורום. הלקים של ביוטי קייר נותנים תמורה מצויינת לפחות מ 5 שקלים, יש 100 גוונים והם מעודכנים. בבאזרים תוכלי למצוא גם את טופ ביוטי, גליה ולה צ'אט 5-20 ש"ח

למעלה