יש לכם המלצה על מדביר???

יש לכם המלצה על מדביר???

זהו התייאשתי !!! הבית תוקף אותי בנמלים עם הג'וקים אנחנו מתמודדים ומוצאים אותם מתים אבל אני עומדת להתעלף בכל מפגש חזיתי כזה הדברה במרכז הארץ

יש לך מושג לגבי המחיר ?

אני המומה בבוקר קיבלתי הצעות מחיר של 180 ש"ח לא סגרתי כי הייתי צריכה לבדוק מה נעשה עם החתול עכשיו דורשים מעל 300 ש"ח ככה אין מחירים אחידים ?!

זה תלוי בגודל הדירה

למה פתום קפץ לך המחיר? לי לקחו 200 ועשו עבודה מדהימה וגם השנה יש לי דממת אלחוט מכיוון המזיקין
עקרונית לגביי הריסוס שלהם - הם מבצעים ריסוס בו ברגע כולם עוזבים את הבית לא מסתובבים בו יותר הוא נועל את הבית ולא חוזרים אליו אלא רק לאחר מינימום של 3 שעות לגביי החתול קחי אותו איתך ל כמה שעות ותחזירי אותו איתך מבטיחה לך שלא תתאכזבי כמו כן קחי בחשבון שיש כמה סוגי הדברות בשוק ואולי גם תמצאי ב 150 אבל תוצאות בהתאם
רצית המלצה נתתי לך מכל הלב . בהצלחה

kdr

New member
בלי מדביר

בחנות למוצרי חקלאות או במשתלה, תקני אבקה בשם "דיזיקטול", הנמלים מתות עליה. לפזר בפינות היכן שהן מסתובבות. חבל על הכסף והמרדפים עם כל התרסיסים. להבריח אותן אפשר לפזר קינמון, ריח טוב והנמלים בורחות.

kdr

New member
לא מומלץ לפחות בימים הראשונים

עדיף לקרוא הנחיות באינטרנט או על האריזה. אני לא וטרינר או מדביר, אין לי חיות ככה שהיחידות שמתפגרים הם הג'וקים והנמלים.

בגלל שזה סוג של גרגרים לדעתי מסוכן לחתולים

ואפילו לילדים כדאי לברר. אבל נגד נמלים זה נהדר.

שרונית28

New member
אוזן הדברות../images/Emo45.gif מומלץ אני עושה אצלהם

כבר לא ריססתי שנתיים ועדין אם מגיע ג'וק אני מוצאת אותו "ישן" על הגב".

אוםירדן

New member
לא בטוחה מה עדיף

שהם" ישנים" על הגב מול העיניים שלי , או שהם זזים ויש סיכוי שיעלמו לי מטווח הראיה.. אפרופו פוביות - קראתי היום בהארץ על חדר חושך "אפקט הפחד" בגן חיות בחיפה שמטפל בפחדים מבע"ח - המבקרים דוחפים יד לארגזים עם חולדות, עכבישים, נחשים וכו' .. אמאלה

למעלה