יש לכם ד"ש מגעד"ש 1

לכל מי שהכיר אותו...../images/Emo113.gif

כל מי שהכיר אותו ורוצה להגיע להלוויה ההלוויה ביום ראשון לביינתים בין 3-4

מעיני../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo113.gif

חבר אמיתי, אוהב ודואג. בן אדם מדהים!!!! שלא ישכח לעולם!!!! באמת שאין מספיק מילים טובות לתאר אותו!!! ההלוויה נדחתה ליום שני בשלוש אחרי הצהרים.

עוף מפה

New member
../images/Emo201.gif

זה, אחד הדברים שאתה לא מצפה שיקרו למישהו שאתה מכיר. הכל כל כך קרוב. זה פשוט לא מתעכל.

i r i t o o s h

New member
../images/Emo201.gif

משתתפת בצערך קטני ובצער המשפחה... שמעתי היום שההורים שלו החליטו לתרום את איבריו, זה נכון? כל הכבוד להם...

זה נכון...../images/Emo113.gif

הכבד נתרם לאדם בגרמניה. לב, ריאות וכליה הושתלו בארבעה ישראלים. שתי הקרניות יושתלו בשבוע הבא. מעין תמיד ידע שהוא רוצה לתרום את איבריו ביום מותו, אפילו יצא לנו לשבת ולדבר על כמה שזה חשוב במיוחד בארץ שלנו. בחיים לא חשבנו שזה יקרה כל כך מהר. אני עדין לא מאמינה שהוא נפטר. אני עדין מחכה שהוא יבוא יתן לי חיבוק ענק כמו תמיד ואז נלך ביחד לראות גבעת חלפון או פורסט גאמפ או כל סרט שבא לו באותו רגע. זה כל כך מוזר לי!

dupdup1

New member
אלוהים, מה הם חושבים לעצמם?

ראיתם מה הם כתבו בצד ימין של הכתבה? "מרתון השתלות"! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477718,00.html לי אישית זה מעביר חלחלה. הבנאדם נהרג במהלך הגנתו על המדינה - והם הופכים את התרומה שלו לאחר המוות לענף אולימפי?? נוראי. יהי זכרו ברוך

במרתון השתלות

הכוונה היא להשתלות שנערכות אחת לאחר השנייה, בכמה שיותר מהירות. אין כוונה לפגוע בכבוד של אף אחד, ובטח ובטח לא בכבוד של מעיין, זה פשוט מונח רפואי לכל דבר.....

dupdup1

New member
ובכלל, הם הפכו את הכתבה הזאת לקמפיין

פרסום לחתימה על כרטיס אד"י... אמנם זאת פעולה מבורכת - אבל יש גבול!! חושבת שמה שהם עשו פה זה ממש פגיעה בכבוד שלו!

למעלה