יש לכם ד"ש מגעד"ש 1

spraizler

New member
יש לכם ד"ש מגעד"ש 1

הננו כאן במועצה מכינים את סמינר אלימות מחר. איזה כיף להיות פה לבד במועצה. קיצר אנחנו חוזרים לעבוד, תבואו לחנוכה יהיה מגניב וכיף. אמיר, רוני, חן, טליה ושחר

Be My Escape

New member
מ'כוער!

באסה,מחר לראות אותך יומיים
אללה געד"ש 1! D:

../images/Emo207.gif../images/Emo113.gif

אני צריכה חיבוק!! אחד מהקיבוץ שלי נפגע פגיעת ראש בתאונת אימונים בשיזפון והוא בקומה עכשיו. זה ממש מוזר. הוא ידיד ממש טוב שלי וזה פשוט לא נקלט שהוא בסורוקה עכשיו בקומה!!!! ואיי זה פשוט לא נקלט לי שהוא בקומה!!!! אבל הוא חזק הוא יצא מזה!!!

זה קשה...../images/Emo113.gif

אנחנו בקושי מתמודדים עם זה.... היום בבצפר זה באמת היה נוראי. אני נסעתי הביתה לפני כולם לא יכלתי להיות שם יותר. אבל הוא חזק הוא יעבור את זה. בדיוק התקשרו אלי מהמשפחה שלו להגיד שהוא עדין לא התעורר אבל הוא הזיז את היד

dudkit

New member
../images/Emo24.gif

אני מתה עלייך ואת יודעת את זה!! אני תמיד פה בשבילך!!!!!!!!!!111

HILLA581

New member
../images/Emo24.gifענק שכזה!

שיהיה בריא! ושאת תהיי חזקה... הנה קבלי עוד אחד יותר גדול אפילו--->

justsilly

New member
כן הייתי בשוק כשסער התקשר אליי והודיע לי..

יש חדש? ויש מצב שתתני לי את הטלפון של ההורים שלו? אני רוצה לנסוע ולבקר אותו, וצריך לתאם את זה איתם כמובן.. ובטח עכשיו אי אפשר לבקר אותו.. בקיצור אני ממש אודה לך אם תתני לי את המספר, אני מבטיחה לא להטריד אותם.. (תשלחי לי במסר או משהו)

הם ביקשו שאנשים לא יבואו...../images/Emo113.gif

הוא בטיפול נמרץ. ויש להם רק 3 שעות ביום לראות אותו וכל פעם מותר להכניס רק 2 אנשים אז הם ביקשו שלא יבואו כי את ה3 שעות האלו ביום הם רוצים להיות איתו ולא שאנשים אחרים יהיו איתו. אם את רוצה את תמיד יכולה להתקשר אלי ולדבר איתי אני אעביר להם הכל ואני אעדכן אותך בקשר להכל. אני אשלח לך במסר את הטלפון והמסנג'ר/ICQ שלי.

אביב L

New member
לא נתפס...

לא נתפס שזאת המציאות, אני מקווה שהמשפחה לא תדע עוד צער, למרות שצער כזה זה דבר שאי אפשר לתאר. ושלא יקרו עוד טעויות שכאלו. שבת שלום, ותיהיו חזקים...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זה לא נקלט לי משתתף בצערם של המשפחה אני עדיין לא קולט את זה שמישהו שהיה חבר טוב שלי פתאום נפטר ככה אחרי תאונה ועוד אחרי שהמצב שלו השתפר והייתה תקווה שהוא יצא מזה
ועוד לא דיברתי איתו הרבה זמן ולא ראיתי אותו זה ממש עצוב

justsilly

New member
סער זה לא הוגן!!!! זה פשוט לא פייררר!!!!!

למה? למה? אני לא מבינה למה? אוףףףף!!!!! זה לא מגיע לו!!

dudkit

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo201.gif

כ"כ עצוב לשמוע את זה. אני ממש מצטערת לשמוע על זה. עדי וסו זכרו שאני תמיד פה בשבילכם.!. ולכל מי שהכיר אותו אני משתתפת בצערכם.

למעלה