הננו כאן במועצה מכינים את סמינר אלימות מחר. איזה כיף להיות פה לבד במועצה. קיצר אנחנו חוזרים לעבוד, תבואו לחנוכה יהיה מגניב וכיף. אמיר, רוני, חן, טליה ושחר
אני צריכה חיבוק!! אחד מהקיבוץ שלי נפגע פגיעת ראש בתאונת אימונים בשיזפון והוא בקומה עכשיו. זה ממש מוזר. הוא ידיד ממש טוב שלי וזה פשוט לא נקלט שהוא בסורוקה עכשיו בקומה!!!! ואיי זה פשוט לא נקלט לי שהוא בקומה!!!! אבל הוא חזק הוא יצא מזה!!!
אנחנו בקושי מתמודדים עם זה.... היום בבצפר זה באמת היה נוראי. אני נסעתי הביתה לפני כולם לא יכלתי להיות שם יותר. אבל הוא חזק הוא יעבור את זה. בדיוק התקשרו אלי מהמשפחה שלו להגיד שהוא עדין לא התעורר אבל הוא הזיז את היד
יש חדש? ויש מצב שתתני לי את הטלפון של ההורים שלו? אני רוצה לנסוע ולבקר אותו, וצריך לתאם את זה איתם כמובן.. ובטח עכשיו אי אפשר לבקר אותו.. בקיצור אני ממש אודה לך אם תתני לי את המספר, אני מבטיחה לא להטריד אותם.. (תשלחי לי במסר או משהו)
הוא בטיפול נמרץ. ויש להם רק 3 שעות ביום לראות אותו וכל פעם מותר להכניס רק 2 אנשים אז הם ביקשו שלא יבואו כי את ה3 שעות האלו ביום הם רוצים להיות איתו ולא שאנשים אחרים יהיו איתו. אם את רוצה את תמיד יכולה להתקשר אלי ולדבר איתי אני אעביר להם הכל ואני אעדכן אותך בקשר להכל. אני אשלח לך במסר את הטלפון והמסנג'ר/ICQ שלי.
זה לא נקלט לי משתתף בצערם של המשפחה אני עדיין לא קולט את זה שמישהו שהיה חבר טוב שלי פתאום נפטר ככה אחרי תאונה ועוד אחרי שהמצב שלו השתפר והייתה תקווה שהוא יצא מזה
ועוד לא דיברתי איתו הרבה זמן ולא ראיתי אותו זה ממש עצוב