יש לכם בבית מרפסת?
Y Y. Welis New member 31/7/12 #7 מעניין מי הפקיד שאישר את זה... חשבתי שתכתבי 'ברזיל' או מדינה דלת חוק ורבת אוכלוסין אחרת... אנחנו בדרך לשם.
מעניין מי הפקיד שאישר את זה... חשבתי שתכתבי 'ברזיל' או מדינה דלת חוק ורבת אוכלוסין אחרת... אנחנו בדרך לשם.
א אפונה ירוקה חמודה New member 31/7/12 #8 מה שבטוח, מי שאישר הוא קקטוס שקטמו את ראשו והוא תקוע שם אי אפשר להוציא אותו
נ נהורית1 New member 30/7/12 #3 יש לי בבית מרפסת. מרפסת פנורמית ממש יפהפיה. ביום רואים עד מרחק גדול מהבית בצורה פנורמית. בלילה מבליחים אורות העיר מסביב והמראה מהמם. וזו בסך הכל מרפסת יפה רגילה ולא בומבסטית כמו שרואים בתמונה. אפשר לחשוב שאנחנו נמצאים בכוכב משונה אחר. אגב, בלילה, כשהירח מלא, המראה פשוט יפהפה.
יש לי בבית מרפסת. מרפסת פנורמית ממש יפהפיה. ביום רואים עד מרחק גדול מהבית בצורה פנורמית. בלילה מבליחים אורות העיר מסביב והמראה מהמם. וזו בסך הכל מרפסת יפה רגילה ולא בומבסטית כמו שרואים בתמונה. אפשר לחשוב שאנחנו נמצאים בכוכב משונה אחר. אגב, בלילה, כשהירח מלא, המראה פשוט יפהפה.
צ ציקימינגו New member 30/7/12 #4 לנו אין מרפסת ואף לא בלקון. מבית לבית הצפיפות איומה.ממש מרפסת מול מרפסת כשהשכן חוגג עם האישה. אנחנו שותפים למסיבה צ'י
לנו אין מרפסת ואף לא בלקון. מבית לבית הצפיפות איומה.ממש מרפסת מול מרפסת כשהשכן חוגג עם האישה. אנחנו שותפים למסיבה צ'י
Y Y. Welis New member 4/8/12 #16 זכית. גם לנו היה נוף אבל נחסם עם השנים פעם היינו בבניין הגבוה בשכונה - עכשיו כבר לא. אני קורא לזה 'לעבור עיר (או ארץ), מבלי לשנות דירה'.
זכית. גם לנו היה נוף אבל נחסם עם השנים פעם היינו בבניין הגבוה בשכונה - עכשיו כבר לא. אני קורא לזה 'לעבור עיר (או ארץ), מבלי לשנות דירה'.
ש שרה16 New member 30/7/12 #6 יש לי גינה ממש גדולה 500 ממ"ר לא כולל הבית. אין הרבה נוף אבל יש הרבה עצים וצל.
A argamon Member 31/7/12 #11 התוכלו לעזור לו בהתלבטויותיו ? האיש בתמונה מתלבט מאד האם לסגור את המרפסת. האם תוכלו לעזור לו ? http://nonews.co.il/wp-content/uploads/2011/02/HERTAELGADOL2.jpg
התוכלו לעזור לו בהתלבטויותיו ? האיש בתמונה מתלבט מאד האם לסגור את המרפסת. האם תוכלו לעזור לו ? http://nonews.co.il/wp-content/uploads/2011/02/HERTAELGADOL2.jpg