יש לכם אימוני קיץ?

frodo1

New member
יש לכם אימוני קיץ?

איפה? לי יש אימוני קיץ בים בערב היום הייתי באימון קיץ הראשון שלי והיה אחלה. פגשתי שם את ROWSHI (ככה כותבים את זה, נכון?) ועבדנו ביחד והיה אחלה. אז איפה אתם בתאמנים בקיץ?

מישהו אשכרה ראה אותך?!

איפה הRowshi הזה? אני צריך עד ראייה, נועם, אחרת אני לא מאמין שאתה קיים

frodo1

New member
אתה יודע?

נראה לי שאתה הראשון מכל חברי הפורום שקרא לי נועם! וכן, אין לי מושג איך הוא זיהה אותי אבל הוא שאל אותי אם השם ROWSHI מוכר לי. וד"א, בא לך לענות על השאלה שלי?

בקיץ אנחנו מתאמנים

בפארק, בים ולפעמים יוצאים החוצה למגרש הכדורגל ומתרגלים במעלה ובמורד הטריבונות.

תלוי איזה מגרש, אני מדבר על מגרש

מאחורי בית הפועל, הוא יחסית קטן (אבל גם די מגעיל). אנחנו לא עושים גלגולים אז לפחות את הלכלוך על הרצפה אנחנו לא מרגישים יותר מדי

WhiteBear

New member
אז כך, בבית הספר שלנו:

אין ממש הפסקות בלימודים (מלבד חגי ישראל למיניהם). ומתאמנים כל השנה בתוך האולמות (יש מיזוג). אבל כשהעברנו את המרכז הישראלי לטאי צ'י דירה, אז במשך חודש עשינו אימונים בפארק הירקון, כשזה היה מאד מעניין, בעיקר בגלל שהמדריך הראשי ענה על המון שאלות... זהו.

בו'נה... המיתוס...../images/Emo26.gif

נראה לי ששבוע הבא אני אצטרך ל-ROWSHI רק כדי לראות אותך, פרודו... ולשאלתך - גם אנחנו מתאמנים על חוף-הים... בשנה שעברה גם ביערות הכרמל... אני יודע שהיו (/יש?) קבוצות שהתאמנו בפארק-הירקון...

frodo1

New member
אם אתה גר בחיפה

אתה יכול לבוא. זה אימונים לכל האזור. וד"א, המורה הוא מיקי (אני לא יודע את השם משפחה).

מיקי.... מיקי.... ../images/Emo26.gif

מצלצל מוכר.... לא יודע..... כנראה מישהו חבט בי פעם אחת יותר מידי... אז אולי אני אבוא לבקר.

NomadSoul

New member
מקלות בפארק

אנחנו (קבוצת הנינג'יטסו של גיל שדמי) מתאמנים בקיץ בגני יהושוע, בד"כ מקל ארוך. בשבוע הבא כנראה גם מקל קצר. כיף לנו

בודוקאן

New member
דרישת שלום...

חמה לגיל ממני (וגם צביטה בלחי). הוא לימד כמה שנים במועדון שלנו בהוד השרון. בחור נהדר.

kung fu

New member
אנחנו מתאמנים כל השנה.

רוב הקבוצות מתאמנות בחוץ, במקומות שונים, וביום שבת יש קבוצה בתוך אולם.

למעלה