יש לכם אולי

avikoo

New member
יש לכם אולי

תרגיל טוב לעבוד על קצב ומהירות של האצבעות? ללמוד ``לרוץ``על הגיטרה

avikoo

New member
ללחיצה על המיתרים

לעבור מימיתר למיתר מסריג לסריג כמו בסולואים

wiz

New member
פריטות....

מה שהרבה אנשים לא מבינים זה שיותר חשוב לעבוד על היד שפורטת מאשר על היד שמנגנת... יש כמה טכניקות של מפרט, שאפשר לעבוד עליהן בעזרת כמה תרגילים ממש פשוטים. אם תעבוד על זה טוב, תוך זמן קצר אתה תגיע למצב שהיד הפורטת שלך תנוע בצורה נכונה בלי שבכלל תחשוב על זה. וזה המפתח למהירות וקצב - כשכל תו מקבל את הזמן שלו, ולסאונד טוב. לא משנה כמה תאמן את היד המנגנת, המהירות שלך תלויה ביד הפורטת שמוציאה את הצלילים (אלא אם לא אכפת לך שהסאונד שלך יהיה קטוע ולא מדוייק... :p ). אחרי שתעבוד על הטכניקה של הפריטה (ואני מדבר על טכניקות מפרט, לא אצבעות), תעבור לתרגילים, לסולמות, סולואים וכו`, ותקפיד לא לעשות טעויות בפריטה ובקצב... ככה רק תשפר את הטכניקה, ותגלה שהרבה סולואים שחשבת שהם מסובכים, בעצם די פשוטים. אבל עוד פעם, הכל תלוי בטכניקת מפרט... לשלוח לך טאבים ולינקים לאתרים לפלאפון זה ממש לא יעיל, אבל אם יזדמן לך מחשב, ה-ICQ שלי הוא 111378009. ד``א, הספרים ש-metal head הזכיר פה איפשהו מקודם נראים לי טובים. דפדפתי פעם באחד, וזה נראה לי דבר טוב. מקווה שעזרתי :cool:

metal head

New member
עובד טוב

תקח סולואים ותלמד אותם לאט עד שתגיע למהירות הנכונה ואם אתה מאלתר טוב תנסה גם לאלתר סולואים מהירים ותתרגל

avikoo

New member
קשה לי להוציא..

סולואים.זה נראה לי מסובך לגמרי אני בקושי מצליח להוציא קצת פה ושם

metal head

New member
אז תנסה לאט לאט ו...

אל תקפוץ ישר לסולואים של מטאליקה שתבין אחר כך שהם לא קשים כל כך אלא יש אצל איירון מיידן סולואים שאתה יכול ללמוד אם קצב איטי ותאמין לי אתה תרוץ מצויין על הגיטרה או שתנסה למצוא כל מיני סוויפים ותתאמן גם לאט ויש עוד אפשרות כנס ל WWW.GUITAR-PRO.COM תוריד את התוכנה ואחר כך כנס ל WWW.MYSONGBOOK.COM שם יש טבלטורות של כמעט כל הלהקות שתרצה

Yoni16

New member
???

סולואים של מטאליקה בכלל לא קשים. קירק האמט חוזר כל הזמן על אותן טכניקות והוא ממחזר סולואים.

metal head

New member
התכונתי לסולואים ה מהירים כמו

damage inc. master of pupets, blackend

Yoni16

New member
אממ...

מכל מה שכתבת, חוץ מבלאקאנד, כולם קלים. בלאקאנד זה הסולו היחיד של מטאליקה שהוא קשה ויש לו צורה שונה מכל שאר הסולואים לשהם

metal head

New member
אבל תעזוב מטאליקה

הסולואים של מיידן הרבה הרבה יותר קלים משל מטאליקה וכמה זמן אתה בכלל מנגן?

avikoo

New member
אני מנגן שנה+ וכבר

נמאס לי לנגן אקורדים וקטעים משירים.אני לא יודע איך להתקדם ברמה.

metal head

New member
אני מנגן שנתיים...

אבל אני מנגן לפחות 5 שעות כל יום אז יש לי ניסיון לא קטן!!! ואם אני מנגן כבר דברים באמת מסובכים אני יודע על מה אני מדבר. אם כמה שזה נשמע כמו התלהבות זאת האמת (יש לי גם ניסיון בשתי להקות)

אז למה אתה ישר קופץ לדברים קשים?

תקח קודם משהו פשוט כמו הקטע סולו שיש במאסטר אוף פופיטס (זה סולו עד שהגיטרה השניה נכנסת ואז גם התופים) זה קטע קצר ופשוט נורא.

למעלה