יש לכולכם ד"ש ...

אזרח111

New member
מי זה? האליל שלך? ..

נו באמת רייקו, לא עברנו את הגיל הזה כבר?

ReiKo

New member
בואנה תמיר (וגם אייריכס)

חזרתי עכשיו מערב הוקרה לפצועי גבעתי, אספתי בדרך את מלול וזנדני שיארחו לי חברה והיה שם את גווילי והיתה הופעה של רמי ורד קיצר היה נחמד לאללה.. אה ואייריכס הייתי בקריית גת, איך עוד לא שרפו את המקום הזה תגידי לי ? ... בדואים מעשנים גראס עם ילדות רוסיות ....

ReiKo

New member
אההה גם שטיינר הקרוע בא עם גוילי :)

יאללה סעמק קפוץ לבקעה תבוא תרגיש מה זה חום אמיתי.. ענר ברח צפונה...

תמיררר

New member
חח בכלל לא ידעתי שהיה את זה

פתאום חבר שלי מתקשר אליי משם ואומר לי שהוא נמצא שם, ושבוכניק מוסר לי ד"ש.. ואז התבאסתי קצת שלא הלכתי לשם... אבל לא נורא, אני סוף שבוע קופץ לרמת הגולן לבקר את ענר. והוא אמר לי שמתישהו נעשה איזה מפגש קטן יחד איתך :)

ReiKo

New member
חח זנדני רואה אותו אז הוא אומר

"וואלה אני מקווה שהוא לא יזכור שאני חייב לו חוטר" בכל מקרה מסור לו ד"ש תגיד לו שהוא מצא את הזמן הנכון לברוח מהחום פה ובהצלחה במבחנים יא כריש מה זה הציונים האלה? איינשטיין קטן עליך (;

IrIsH BaBe

New member
איזו פגישת מחזור דפקתם פה

אתה ותמיר
מה עשית בעיר המגעילה שלי?

IrIsH BaBe

New member
חחחחחחחחחח אין שכל אין דאגות.

וואלה בן מחזור שלך? מישהו שאני מכירה?!

ReiKo

New member
אני אמור לדעת אם את מכירה?

שאלתי אותו דווקא אם הוא מכיר זרינה הוא לא שמע על השם הזה, חשב שאת המצאת את השם הזה קיצר הקריית גת היה בכוונה.

תמיררר

New member
חח

אייריש שאלתי עכשיו את חבר שלי מקריית גת אם הוא מכיר אותך, והוא אמר שכן... ושאת בנאדם סבבה. אז אין לך מה לדאוג. ורייקו, צילמו אותך לסרט וידאו הזה? שטיינר אמר לי שצילמו שם איזה משהו. אם אתה מופיע אני מבטיח שאני אקנה לעצמי אחד... אולי תקבל עליי אחוזים :)

תמיררר

New member
אביתר לוי

והמשקי"ת שהיתה לנו... לירז. אבל היא חברה טובה של נינט אז אני לא מחשיב אותה בתור אחת שאני מכיר.

IrIsH BaBe

New member
נשבעת לך ברחל בתי הקטנה

שאין לי מושג מי זה. סתם עבד עליך

למעלה