מממ תצלם תמונה מספיק טובה אז אולי
S starglow New member 5/3/08 #74 טוב אולי תירגעו??? נכנסתם קצת חזק לעניין של מי התחת יותר יפה... לכן לסטאר יש רעיון מהפכני!! ניפגש שלושתנו וכל אחד יראה את ישנו ואני אוכל לאמר לכם איזה ישבן מוצלח יותר... ג'י את ראשונה...ניפגש בהקדם... הנדי אתה בהמשך....תתכונן בנתיים....
טוב אולי תירגעו??? נכנסתם קצת חזק לעניין של מי התחת יותר יפה... לכן לסטאר יש רעיון מהפכני!! ניפגש שלושתנו וכל אחד יראה את ישנו ואני אוכל לאמר לכם איזה ישבן מוצלח יותר... ג'י את ראשונה...ניפגש בהקדם... הנדי אתה בהמשך....תתכונן בנתיים....
S starglow New member 5/3/08 #77 אם כך צר לי אבל ג'י ניצחה טכנית!! אתה בוחר לא להשתתף במרוץ לישבן המושלם..ונשארה רק מתמודדת אחרונה...אז טכנית היא זוכה.. ג'י-מזל טוב את מוזמנת לקבלת הפרס..((-:
אם כך צר לי אבל ג'י ניצחה טכנית!! אתה בוחר לא להשתתף במרוץ לישבן המושלם..ונשארה רק מתמודדת אחרונה...אז טכנית היא זוכה.. ג'י-מזל טוב את מוזמנת לקבלת הפרס..((-:
H Hand Cream New member 5/3/08 #28 שימי תמונה וניתן לך חוות דעת מה זה ? טוסיק או תחת או ישבן או שלחילופין אולי יש עדויות מהשטח שיכולות לחוות דעה
שימי תמונה וניתן לך חוות דעת מה זה ? טוסיק או תחת או ישבן או שלחילופין אולי יש עדויות מהשטח שיכולות לחוות דעה
N nofoo New member 5/3/08 #47 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifלא צריך לפתוח על זה פוסט... אתה יכול פשוט להגיד שיש לי תחת יפה