יש לך מפתח כפיתות?

עטלף77

New member
יש לך מפתח כפיתות?

ובכן, בהשראת קורס המשצי"ם האחרון אני מכריז על פינה חדשה בפורום. בקורס האחרון שלחנו ילדים להביא מהמחסן שמן סנדות, מפתח כפיתות ועוד מיני דברים. אני פונה אליכם בשאלה אילו עוד דברים בסגנון הזה אתם מכירים? אם תהיה הענות אני אפרסם סיפורים מהקורס האחרון בנושא הזה...

eladatt

New member
אני זוכר שעשינו...

שבטיול לגליל שעברנו ליד הכדור הגדול אמרו לאיז מחלקה שיש באיזור קרינה מסוכנת וצריך לשים מגיני ביצים מנייר כסף...

noa_n

New member
ומה עם מלחם סנדות?

דבר ראשון - היי, אני מפורום צופים ופירסמו אצלנו את השירשור הזה... אז אצלנו יש דבק ומחלם סנדות - איזה כיף זה לישלוח חניך ד´ למחסן ולהגיד לו לא לחזור עד שהוא מביא דבק או מלחם סנדות, ואחרי שעה הוא בא בוכה ואומר שהוא לא מצא... ויש גם אבקת חשמל - שמים חול בשקית ושוב מביאים לחניף ד´, ואומרים לו להביא את זה לאנשהו רחוק ושאסור ללכת עם זה יותר משלושה צעדים בלי לגעת בריצפה - אז אתה קולט ילד קטן רץ כמו משוגע וכל שלושה צעדים מיתכופף לדעת בריצפה... זה בערך מה שאני זוכרת....

עטלף77

New member
אהבתי את המלחם סנדות ../images/Emo13.gif

ואת מוזמנת להכנס למאמרים של הפורום ולקרוא שם על המשצי"ם ופועלם.

cholly

New member
יש.. אההה....../images/Emo28.gif

אני כבר לא ממש זוכרת אבל... אממממ....
דבק סנדות.
אבקת חשמל.
אבקת סנדות.
אבקת חבלים.
דבק חבלים.
דבק בזנטים. ו....אאאאהההה.....הראש שלי לא עובד כעת,אנא נסו מאוחר יותר
אבל...אני זוכרת שבמחנ"ק האחרון היינו באיזה מחנה של שבט אחר [הוּזמַנוּ], אז איזה ד´ניק הציק למדריך..אז הוא עושה לו - לך תביא אבקת חבלים,מהר! זה דחוף! ואתם קולטים ת´ילד רץ רץ רץ רץ [מסכן
ריחמתי עליו,עד כמה שזה היה קורע!] ואז הוא כזה הולך למחסנאית - והיא עושה לו - אין אבקת חבלים,תגיד לו שיש רק דבק חבלים אם הוא רוצה..וכל שניה הריצו אותו וזה
. מסכן!! התעללות
.

shirano

New member
המון!

שלום, אני שירן מקבוצה 6 (קורס 2002 מחוז ת"א)!! אצלנו עבדנו על אנשים ואמרנו להם להביא: דבק סנדות אבקת חשמל אבקת מים מיישר סנדות וחולץ בזנטים (מה שלא ידענו היה: יש דבר כזה!!!!!!!) קבוצה 6 שולטת!!!!!
מוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּ!!!!!!!

למעלה