יש לך הודעה חדשה

יש לך הודעה חדשה

ובכן, פתאום גיליתי שקל להכנס עם תעודת הזהות החדשה שלנו לפורום, והתחלתי קצת להגיב (מקוה שלא אתמכר לזה) והנה בעקבות כניסתי מצאתי שיש לי הודעה חדשה! ערכתי בירורים, כיצד קוראים את ההודעה, והיום סוף סוף הצלחתי לקרוא, והנה, מה אני מוצאת? אויש לגלות? לא נעים כל כך גבר מסוים מציע לי את עצמו? לי? הפולניה, חחחחחחחחחחחחחחחח אז באמת, אדוני, אני לא בקטע שלך ואל תכעס על סירובי!

הקשתית*

New member
הכיצד העזת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לסרב לו כך
השתגעת
על הפעם הראשונה מסרבת , אחותי היקרה
וואי וואי, מה מחכה לך... על בטוח חרם חברתי,וואליה ,שרי אפרת שנו את דעתה מהר לפני,שיחרץ דינה...
סולטנה מבקשת,שתבין אותה,זו הפעם הראשונה,קצת התחשבות חחחחחחחחחחחחח

מרנינה מכובדתי

הכרתיך בצט מזמן.....לא לא אני שלחתי את ההודעה שדוברה! אך יודע כיצד תגיבי כאשר את מחוזרת ולא נוגעים לליבך! תמיד רציתיך ולמרות התנגדותך מכבדך לעולמים את אישה מכובדת אהובה ורצויה לי לעד מרנינה אישה מכובדת- את לא תילכי שולל אחרי דיברות הבל של הקשתית! כך ידעתיך אשה שיודעת להבדיל בן טוב לרע והמשיכי בדרכיך המכובדות. אוהב אותך לעד יודע
אשה
מרנינה

אפרת.א

New member
תומכת נלהבת בכל מילה שכתבת:))

אכן יודע לב אשה (ליבה של מרנינה
) ותחשבי על זה:))

הקשתית*

New member
צר לי שאינך מבין הומור מהו...../images/Emo12.gif

ואם זו דעתך, למה שלא תחשוף עצמך, בכדי ,שמרנינה לא תלך שולל אחר אמרותיך המכובדות

מיידלה

New member
יש לו טעם טוב לגבר...

למדתי מהטובה ביותר ולא התאפקתי
אגב כבר יש החלטה בקשר לראויה ל
???? נראה לי שההחלטה קשה מה דעתך שנתחיל לעבוד על הראוי לו? נראה לך שיהיה קל יותר? מואההההה

מיידלה!

אויש אתכם, חחחחחחחחחחחחחחח שוב מסמיקה! לגבי ההכתרה, יש לי בעיה יש כל כך מועמדים הטוענים לכתר, חחחחחחחחחח אני חושבת שעל זה נדון ב-4 עיניים ונכתיר את המלך והמלכה ביננו הולך? אנו עלולות להחליט לתת כתר לחודש ולעשות רוטציה, יש תמיד כוכבים חדשים

למעלה