יש לך בולבול?

מזל חי

New member
ברורררררררררררר

יעריתוש../images/Emo124.gif

פם הבאה מתי את מזמררת לנו פה סיפורים כאלו... תכתבי ברור...תדגישי...אולי תמתחי קו בלמטה של ההזבר...יכול ליות גם מרקר פוקסיה יהיה להם מבליט... אבל ראבראקקקקקקקק...תשי משו כי יש פה כמה כאלו מה קוראים לך רק ת'עלי כותרת ות'שורשים...ולא ת'צינור של הגבעול מה יש בו את התרכיז של העסיס להבנה. פם אחרונה מה אני עומדת פה לתמרר לך...ולכוונת לך ת'תנועה
אה ו...בוקר טוב...תוררתי לחופש

יערית

New member
מותק באת לי במחשבות../images/Emo25.gif

אני בדיוק שולחת הודעת הזבר לחי ופתאום קוראת את ההזבר שלך
תגידי,בילדות שלך היום ת'קלפים האלו נכון מותק? בואי נפרט כאן רשימת משחקים שהיו בילדות שלך ושלי,כך שאם להבא אכתוב על מתקפת צוללות לא יחשבו נשאני מעבירה סודות של הקומנדו הימי אלא מדובר במשחק צוללות,מת'אומרת מותק? בוקר נפלא

אההההההההההה...

אני אוחבת לבוא אצלך בחלומות
תדיגי... "הבנים על הבנותתתתתת"...מה ציווחנו בזאטוטינו...זה סוג של מערבולת מה הייתה אות ואבוקה לסימן לעתיד? בילדותיות שלי...היו קרד'סים רק עם מנהגי חגים חסידיים... עליי שמרו...מה את חושבת...ככה סתם יצאתי ככה לבנבנה וזכה?

יערית

New member
תמה תמה את וזכה

ואני חונכתי לפורענות
הבנים על הבנות היה לדעתי התקדים למה שקורה היום ,אם הצצת אתמול לעשרת הדיברות,זה כלום וכאין למה שבאמת קורה שם בין חדרי חדרים
(הלכתי לישון עם מראו ומחשבות מזעזעות)

ביטח מזוקקת אנוכי...

הרבה זיקוקות ניצנצו לי למראה המסיכות עם השחורדיני הגולש שמה
יופי של עשרת הדיברות הביאו לי שמה במידל של המדבר האורכידאי

יערית

New member
ובשבוע הבא

"לא תגנוב"-מקווה ששכנינו עם הגגות הכחולים יכווננו את האנטנות בכדי להפנים את הדיבר הזה טוב טוב!!! אחחחחח איזו וילה מדהימה ורומנטית ,כמה שבילים תחתיה עברתי סופ"ש מדהימים

מצוטטת

New member
טוב נו...

אילו היית שואלת לי אז הייתי אומרת שזה כבר זרחני לגמריי אבל זו ~*~רק אני~*~ מה שלחלוטין לא מחייב לך

מצוטטת

New member
כל עוד

לא יהדהדו לי מה עוז צור אני רגועה....... גם ככה השמיעה שלי לא מי יודע מה

אני יכולה...

רק לזמררת לך ת'מזמור של ג'יזססססססס... אבל הבחינותי שלא רק השמיעה נפגעה קלות... האנטנה של החללית של הסוב סוב סוב...מקרטעת לה

מצוטטת

New member
אני

בשלב הפירפור .... ולא, זו הריבה שזולגת לי.... עוד רגע ואני עוברת לשפת הסימנים אם לא יתחולל לו איזה
נס....

למעלה