יש לך בבית ארגז כלים?

דידי 9

New member
אני רואה ת'אופנוע

כאופי.

מה קשורות פרחות?

זה אשכרה רק ספורט אתגרי בעיניך?
לא משתנה בך משהו בפנים כשאתה רוכב על האופנוע-או על רכב?
זה מוד אחר לגמרי.....בלי קשר לספורט.

shayCn

New member
אין מה להשוות

ספורט אתגרי כמו מצנח רחיפה או אופנוע ים בכלל לא מסוכן(אולי רק בשטח סלעים..),לעומת זאת אופנוע על כל סוגיו הוא מסוכן:אופנוע שטח,אופנוע כביש,קטנוע.לרבים משמשים כאמצעי תחבורה ולא דוקא הובי של סופ"ש.

צלשלספק

New member
אופנוע ים יכול להיות סכנה לסובבים אותו

אם יש אנשים ששוחים באיזור או אופנועים ים אחרים, לכשעצמו הוא עצמו לא מסוכן, הלוואי והיה לי כזה.

אופנוע שטח לא מסכן. אם אתה זהיר וממוגן היטב ורוכב עם קבוצה שבקצב שלך, אתה תיפול במקום גג פציעות קלות עד אפס חבלות.
אבל אם אתה נותן בראש ועף אתה בהחלט יכול לגמור בתוך עץ, אז תלוי איך אתה רוכב.

גם אין את הפקטור של "הסובבים" במקומות מסוימים, והכוונה למטיילים, רוכבי אופניים או ג'יפים וטרקטורונים, אלא רק את תוואי השטח מצב האופנוע שלך ורמת הרכיבה שלך. יש מקומות שאפשר להגיע ולרכב בלי שאף אלו יצליחו להכנס פנימה, ומן הסתם ניתן לרכוב גם שהם בסביבה רק כשל אחד נותן ספייס לאחר.

בכביש - יש לך מכוניות כעובדה מוגמרת, זה הסיכון. צריך לעשות הפרדה.

אסףג1981

New member
יש הסכמה שפרחות נהיות רטובות כשהן רואות

אופנוע שווה ?
יש הסכמה שגברים בעלי אופנוע מעלים תמונות לאתרי הכרויות כשהם דופקים פוזה סקסית בנוכחותו ?
אופנוע מצטייר בעיני הפרחות כסוס הלבן המודרני. השאלה אם הן יודעות לזהות את האביר שעל הסוס...

dori78

New member
לא בדקתי אישית אף פרחה.

אופנוע "שווה" זה עניין של הגדרה והעדפה.
האופנוע של צל "שווה" למי שמחפש הרפתקאות ורכיבה טכנית בשטח, האופנוע שלי "שווה" למי שמחפש כלי שאפשר להתנייד איתו ביום-יום אבל גם לצאת לטייל בסופ"ש למרחקים קצת יותר רציניים, הקטנוע של איבגי "שווה" למי שמחפש יותר מקום אחסון להובלת ציוד.

אנשים ש"נרטבים" בגלל אלמנט אחד חיצוני, שלא מעיד כלום על אופיו של האדם - הם די שטחיים בעיניי.
זה יכול להיות אופנוע, זה יכול להיות נעלי עקב סקסיות, חולצה ממותגת או כל דבר אחר.
זה לא מעיד שום דבר על ההתאמה של האדם שמולך למערכת יחסים (לא משנה מאיזה סוג) עם המתבונן.

אסףג1981

New member
לקחת את זה לאקסטרים

אני בסה"כ מדבר על מה גורם לאנשים לרצות להזדיין. בדרך כלל אלה תוספים חיצוניים.

dori78

New member
אני יכולה לדבר רק מהחוויה האישית שלי.

אני רוצה להזדיין עם אנשים שיש לי משיכה אינטלקטואלית אליהם.
כשזה בא עם הופעה חיצונית שמושכת אותי - זה בונוס.
כנ"ל לגבי ריחות מלאכותיים כאלה ואחרים, כנ"ל לגבי אביזרים חיצוניים אחרים.
ועם כל חיבתי לאופנועים - זה ממש לא משהו שיגרום לי לרצות להזדיין עם מישהו.

לדעתי, מי שחרמן ימצא כל סיבה אפשרית ל"למה נגעת בה בכלל".
זה יכול להיות בושם, פדיקור מוצלח או בגד שעשה לה תחת מהמם.

צלשלספק

New member
יש בעייה אחת...

אין בחורות בשטח, בטח לא במקומות הצפופים שאני רוכב. אולי חוץ מאלו שרצות וזה ככה בשבילים. או בדרך לשטח.

לא שחיפשתי או שאני יוצא לרכיבה בשביל זה, אבל נניח שגם אם יצא על הדרך כזה. תלוי בסיטואציה.

ברור שאם אני עם חבר לרכיבה ונראה איזה שתי בחורות רצות בשבילים ביער ונראות סבבה אז יש מצב שכזה נעצור, תלוי במוזה.

dori78

New member
דווקא יש כמה רוכבות שטח

אבל אני בספק אם אתה תעניין אותן... אולי האופנוע שלך.
אני חושבת שאם כבר, אופנועי ספורט "ישיגו" לך יותר בחורות.

מה שהתכוונתי להגיד, זה שבכל מקרה מי שתשכב איתך רק כי יש לך אופנוע - היא די שטחית.
ואני לא חושבת שהיית רוצה מישהי שתשכב איתך רק כי יש לך אופנוע.

אסףג1981

New member
אז תחשבי שוב

וצל, ברשותך, אחשוב גם בשבילך. אני בטוח שאין לך בעיה לזיין מישהי שרוצה את הנחש התימני שלך רק בגלל האופנוע. צודק או לא ?

dori78

New member
אם מישהי היתה אומרת עליך

"הוא סתום בלחץ, עובד בעבודה משעממת ולא מכניסה מספיק, לא נראה טוב בעיניי וגם האנשים שאיתם הוא מסתובב דבילים. אבל מה, יש לו מיטה הורסת/רכב סוף/אפטרשייב מדהים, רק בגלל זה עשיתי אותו" - זה היה עושה לך טוב לאגו?

NEO83

New member
מה שהוא לא יודע

לא פוגע בו

dori78

New member
שים לב לדרך ניסוח השאלה שלו

"מישהי שרוצה את הנחש התימני שלך רק בגלל האופנוע."
כלומר - לא מתעניינת בך בשום אספקט אחר.

תבדיל בין זה ובין לזיין כל אחת שרוצה, בלי קשר ללמה היא רוצה.
זה כבר עניין לדיון אחר. וגם קצת נואש לטעמי.

shayCn

New member
וואי את רחוקה בלהבין גברים

תביני שגברים בקטע הזה בכלל לא נפגעים וזה לא עושה להם כלום.

dori78

New member
צודק.

אני לא מבינה, וכנראה לעולם לא אבין, גברים שיזיינו כל אחת רק כי היא שם.
ואני מכירה מספיק גברים שלא עונים לתיאור הזה.

נואשות, כבר אמרתי?

shayCn

New member
זה משהו אחר שאני ממש לא בטוח לגביו

אני התכוונתי לתגובה האחרונה שלך," "מישהי שרוצה את הנחש התימני שלך רק בגלל האופנוע." כלומר - לא מתעניינת בך בשום אספקט אחר." ".

גברים,לא כלכך מעניין אותם מה עושה את זה בהם לבחורה,כל עוד זה עושה את זה..יש?

זה יכול להיות האופנוע,הריח מהבושם,הריח גוף,הגובה,האופי,הבולבול או בית השחי..זה ממש לא משנה להם.כל עוד זה צ'יק-מגנט אז זה סבבה.

צלשלספק

New member
מה זה "כל אחת"?

אם הבנאדם לא נואש ולא לחוץ והולך לו, תאמיני לי שהוא לא יזיין כל אחת ויברור את אלו שלא נראות לו, יש לנו גם סטנדרטים...לחלקנו...
ואם לבנאדם לא הולך, או שהוא יתנזר או שהוא ילך עם מי שתסכים לצאת איתו או שהוא יחכה ויברור עד שימצא מישהי, סביר להניח לא לסטוץ במקרה כזה.

dori78

New member
כל אחת

זה כל אחת שבבוקר אחרי אתה לא מבין, איך התדרדרת לכזה שפל.
זה כל אחת שבלי 3-4 בירות לא היית נוגע בה.

NEO83

New member
במקרה הזה אני מסכים עם שי

בנושא הזה את רחוקה מלהבין אותנו.

מה אכפת לי ממה היא מתלהבת? זה סטוץ, לא מערכת יחסים, זה לטובת סיפוק צרכים לא לגידול ילדים.

למעלה