יש לי...

jamesT

New member
יש לי...

אני אסביר את עצמי... לפני כמה זמן, בחור אחד נתן לי לקרוא מאמר אחד שלו, שבטוח הציגאותו באור של פסיכי אבל האמנתי לו משום מה!!! זה נשמע ממש אמיתי... הוא גר איפשהו בסנט דייגו נדמה לי... והוא ראה שם מישהו ממש דומה לקורט... הוא ראה אותו עוד כמה פעמים... גם קורט שם לב אליו ותמיד ברח... פעם אחת הוא ראה את קורט בחנות לגיטרות, ואז אחרי שקורט עזב הוא ניגש לחנות ובה מה "קורט" הקליט וזה היה אחד מהשירים של נירוונה כמובן.. אחרי זה הוא גילה שהקורט הזה לומד בקולג´ בענף חקלאות, ועובר קורס בגידול גראס או משהו כזה.. למטרות רפואיות כנראה, או סתם שלומדים את הצמח שם, כצמח.. לא כי זה גולג´ לנרקומנים, כן? :) אז הקטע הוא שכשהוא בדק ברשימות בקולג´, וגילה שיש לו שם בדוי, דומה לשם המקורי (גם משהו קוביין), הוא נתקל בקורט, וקוקט אמר לו בזעם - שמע ילד, אני יודע מה אתה רוצה, תשכח ממני... ואז גם שמעתי שקורט רצה שקט נפשי, ובלה בלה בלה, אז חיברתי בין הדברים וחשבתי - אין גופה, ואולי הוא באמת חיי... הא?

Stillwater

New member
שטויות בשמיצ(י)!

קודם כל מצאו את הגופה שלו! מצאו אותה כשהוא במצב של מת כבר כמה ימים! והכל זה שטויות! או שמי שנתן לך את המאמר הוא בן-אדם שמאוד אוהב לכתוב סיפורים דימיוניים או ש...הוא סתם מפגר. אומרים גם שאלביס חי, אז מה? אז אומרים! קורט מת, אין מה לעשות חוץ מאולי להשלים עם העובדה המצערת!

jamesT

New member
...

אף אחד לא ראה את הגופה חוץ מהשריף ומדילן (החבר הכי טוב של קורט) ולא אמרתי שזה אמיתי, אני לא מאמין לזה פשוט שלחו לי את זה באימייל.

Stillwater

New member
אז זהו שלא...

את הגופה מצאב 8 באפריל 1994 בכלל חשמלאי שבא לעבוד ליד. ויש תמונות שפורסמו לאחר מכן בעיתונים!

space girl

New member
הוכחות !!!

קודם כל הסיפור הזה נשמע מופרך , נראה לי מי שכתב אותו מתעסק עם גראס .... וכן ראו את הגופה יש תצלמוים וכל מיני כמו כאן :
הוכחות !

Mohawk Tom

New member
שמעו יש מצב וזה לא פעם ראשונה

שכזה דבר קורה הריי מישהו מכיר את הראפר BIG שגם מת והראו את הגופות שלו בכל מקום ואפילו פאף דדי כתב לו שיר פרידה וכל הבולשיט ואז הוא חזר כאילו וגם עם טופאק שחזר כבלק הייז אז יכול להיות שגם קורט עוד חי ויכול להיות שהוא באמת רוצה רק שלווה והוא לא יחזור ואתם אף פעם לא תדעו אם הוא חי או לא אבל תמיד יש סיכוי גם כש9999999 אנשים רואים את הגופה זה יכול להיות זיוף ומלא מלא דברים אז אני לא שולל את האפשרות הזאת אבל אני גם לא אומר שהיא נכונה

גילדורי

New member
זה מוזר לאללה

אבל משום מה אני רואה בזה משו... נ.ב בטח הוא וג´ימי הנדריקס ייושבים כל היום מנגנים ומשענים גראס...

tomgavish

New member
דיי!!מה אתם לא מבינים הוא מת....ואם

אתה לא מאמין מישהו העלה פה לפני חודש בערך תמונה שמישהו לקח ורואים בה את הגופה....בקשה, חוץ מזה שזה לא היה כמו טופאק ואנשים כאלו שאף אחד לא מצא גופה והם נעלמו בצורה מיסתורית...אלא הוא הגיע גם לנתיחה רפואית ואנשים חקרו את העניין

Mohawk Tom

New member
אצל טופאק זה היה אפילו יותר קשה

להאמין שהוא מת כי הגופה שלו היתה במצב ממש טוב(רק כמה חירורים) וראו את הגופה שלו בכל מקום וגם באם טי וי

למעלה