יש לי...

galya11

New member
יש לי...

יש לי, נדמה לי אנדומריומה, אחת בגודל 7 ס"מ הוצאה לאחר שהתפוצצה. היום לאחר בדיקת אולטרסנד לצורך מעקב זקיקים הראתה הבדיקה שיש לי ממצא ציסטי בקוטר 15 על 20 מ"מ, ויש לי זקיק בקוטר 15מ"מ, האם זה בסדר? האם הממצא הציסטי לא יכשיל את הנסיון להרות? אשמח למידע גליה

זואילי

New member
../images/Emo245.gif שמחה שהגעת לפה ../images/Emo140.gif

תסבירי... הייתה אנדומטריומה שהתפוצצה? האם נותחת? יש מטופלות פוריות שעושות טיפולים עם מימצאים בשחלות. רק הרופא יחליט אם עוצרים טיפול או ממשיכים. השאלה היא באמת מה המימצא. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ במרפאת האנדו בתה"ש. אינני יודעת היכן את מטופלת בענייני פוריות, אבל כדאי מאוד להיצמד לרופא פריון עם זיקה לאנדו. מנסיוני אני ממליצה על ד"ר אליצור ועל פרופ' שיף. כמו כן, אני בעד להיות מטופלת באופן פרטי בענייני פוריות. צריך להעריך את מצבך, כי נראה שכרגע אין ממש התייחסות לאנדו. זו כבר החלטה שלך וקשורה לסדרי עדיפויות. אפשר גם לשלב במקביל - התייחסות לאנדו ולטיפולים. בינתיים, תחרשי את הפורום. יש פה טונות של מידע חשוב.

galya11

New member
הסבר

הייתה ציסטה שבמשך חצי שנה התלוננתי לרופאים עם כאבים, והרופאה שלי הפנתה אותי לפסיכיאטר, היא טענה שזה נפשי. עד שיום אחד התפטלתי מכאבים במיטה, הכאתי אותו בוקר וכשהגעתי לבית החולים התברר שמדובר הציסטה בגודל 7 ס"מ שהתפוצצה לי בבטן. נותחתי וזה הוצא, וכמובן ששלחו את זה לבדיקה והתתברר שמדובר באנדומטריומה, הייתי בתל השומר לאחרונה, הוא אמר שהכל בסדר, לשם כך עברתי צילום רחם והכל תקין, קיבלתי את בירכתו של הרופא להמשיך בתהליך, והוא לא רואה שום בעיה שהציסטות הקטנות החשודות כאנדומטריומה שיש לי יפריעו למהלך ההריון.

זואילי

New member
יפה, אז קיבלת את "ברכת הדרך" מאנשי האנדו

אם רופא הפוריות ממשיך לך את המעקב ושום דבר לא עוצר את התהליך - אז כל שנותר הוא לאחל לך הרבה הרבה

בועת sabon

New member
הפנתה אותך לפסיכיאטר?!?

נא לבעוט אותה מכל המדרגות!!! חבל שהיית צריכה להגיע למצב כזה. כמעט כולנו נתקלנו בחוסר אמון כזה או אחר לגבי התלונות שלנו על כאבים. חשבו שאנחנו מפונקות או סתם "קוטר". מצטרפת לברכות של זואילי, ברוכה הבאה
והרבה
. אנא עדכני.

galya11

New member
תודה

תודה על איחולי ההצלחה, וטוב לדעת שיש שותפות לדבר הזה.

kikona126

New member
חולה על הרופאים (נשים) האלו...

סליחה התכוונתי להגיד שאני חולה בגלל הרופאי נשים האלו... (הייתי) אותי פעם רצו לשלוח בצבא לקבן בגלל שהייתי יכולה לעבור ימים שלמים בלי לעשות פיפי ובלי תחושה של חשק לזה... ולא בגלל שנגעלתי להכנס לשירותים... בחודשים האחרונים לא היה מצב שטיפה היתה נשארת בשלפוחית מבלי להציק, וזה כבר בגלל האנדו... (ואני לא אתפלא אם הייתי מגיעה שוב לאקס גניקולוגית שלי אם היא היתה שולחת אותי לפסיכיאטר...) איך נתנו לך להגיע לציסטה של 7 ס"מ? ממש חוסר אחריות של הרופאים... אין מה לעשות צריך ללחוץ עליהם בשביל לעשות בדיקות הם לא ישלחו אותך סתם... מנסיון... אני הגעתי לרופא נשים אחרי שהייתי אצל הרופאת משפחה ששלחה אותי לכירורג, והוא אמר לי לפנות לרופא נשים ולבקש מהרופא לעשות us הרופא לא ממש שמח מהרעיון טען שמה שעברתי היה סתם ביוץ וזה כלום, אבל אם את ממש רוצה לכי תעשי צילום... בקשר להריון ושאר ירקות, אני לא כל כך מבינה בזה, עדיין לא הגעתי לשלב הזה בחיים... ומקווה שזה שתפסו את האנדו אצלי בזמן ישחק לטובתי בסיפור הזה... הבנתי שנבדקת אצל רופא מהתחום ככה שאם הוא אישר שהכל בסדר לכי לכיוון המטרה שלך

למעלה