יש לי

יש לי

שאלה צבאית-רפואית למי אני צריך לפנות? יענו אני רוצה לשאול מומחה כמה פרופיל מורידים על לקיחת כדורים מסויימים

253Daniel

New member
למומחה בנושא הנ"ל..

מן הסתם.. מהו התחום הרפואי שקשור ללקיחת הכדורים?!

ווינגז

New member
למיטב ידיעתי, פונים ללשכ"ג

ומספרים את הסיפור. הם יזמינו אותך לוועדה רפואית ויבדקו את הנושא. במידה ואתה רוצה מידע לפני כן - אני ממליצה לפנות לפורום "סדירים" או לפורום "התנדבות לצה"ל", לספר מהי הסיבה הרפואית שבגללה אתה זקוק לכדורים ולחכות לתשובה, יכול להיות שהיא תגיע.

../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

לפנות ללשכ"ג. אולי יזמנו לרפואי, אולי יגידו שאין בעיה, אולי יפנו אותך לגורם ספציפי כלשהו. דבר איתם. לגבי פורומים - אין מה להסתמך, זה פשוט לא משנה. מה שחשוב זה מה שלשכ"ג יגידו לך. עדיף להתקשר, לברר, ולגלות שזה זניח, מאשר לא לדבר עם אף אחד בהסתמך על המלצה של חברי פורום כלשהו, ושלאחר מכן תיפול בין הכסאות עקב טעות על בסיס רפואי (אם תבחר לקרוא לזה כך). שיהיה בהצלחה!

ווינגז

New member
ברור שלא צריך להסתמך רק על תשובה בפורומים,

וככה או ככה הוא יצטרך לדבר עם לשכ"ג בשלב מסויים. התכוונתי שלמשל, יש הרבה מאוד דברים שפוטרים אותך אוטומאטית מצבא (כמו מגבלה רפואית מסויימת שיש לי), וזה לא משנה באיזה מצב אתה - השם נותן לך פטור. במקרה כזה עדיף לבנאדם לדעת מראש שהולכים לפטור אותו מהצבא (ואפילו לדעת שאם הוא ירצה לשרת בצבא, הוא צריך להתחיל תהליך התנדבות מול תא מתנדבים) מאשר לפתח ציפיות ולהתאכזב, כי עד שאתה מקבל את תעודת הפטור יכול לעבור לא מעט זמן.

למעלה