יש לי ToriBirthday

שרימפי

New member
יש לי ToriBirthday

הממ...היום הולדת שלי כבר היה, ב4 בנובמבר. והיום קיבלתי מתנה מידיד שלי, שביקשתי ממנו את Little Earthquakes בעקבות חשש לשחיקת הדיסק האהוב הזה. אבל ב
צליל לא היו עותקים שלו יותר
. אז הוא קנה לי את Under The Pink שלא היה לי...(מכיר את השירים, היו לי על המחשב תמיד, אבל זה שונה כשיש לך אותם על דיסק). קיבלתי מתנה מטריפה לחלוטין. שמתי לידיד שלי ברכב את GOD בפול ווליום, כי הוא לא מכיר את טורי(ואני קצת מעדיף את זה, רכושנות כלפי טורי
)...זה היה כל כך כיף
טורי
טורי
|נמס מכיף|

beeyourself

New member
איזה יופי! נולדת יום לפני!

אומנם בהפרש של כמה שנים לרעתי
אבל עדיין november-kid כמוני... אז מזל טוב מאוחר במקצת
ואכן קיבלת מתנה נפלאה!

noosh

New member
Under The Pink

הוא אחד האהובים עליי. הקשבתי לו בשבוע שעבר, כשנסעתי בערב, אחרי תקופה ממש ארוכה שלא הקשבתי לו, ופשוט נזכרתי למה אני אוהבת אותו כל-כך - הוא מעביר בי צמרמורות והמילים כ"כ חזקות... והמוזיקה. מעין דרמטיות של חורף. ו-Cloud On My Tounge הוא אחד הנחרשים אצלי עכשיו

שרימפי

New member
../images/Emo9.gifאני חייב לציין שרק העובדה

שיש לי עכשיו על דיסק את pretty good year עושה לי יאמי היסטרי. פשוט כל כך יפה וחזק
את יודעת, אני כל כך הרבה זמן מחפש זמר או זמרת שיעבירו בי צמרמורת כמו שטורי עושה. וזה לא שאני מעריץ חולה, אלא פשוט נורא אוהב אותה ומכבד אותה על כל מה שהיא עשתה(כי זה עשה לי המון טוב), ופשוט- אני לא מצליח למצוא משהו שיתפוס אותי כל כך חזק כמו שטורי עושה. היא תופסת כל נושא בביצים.

noosh

New member
מסכימה.

יש עוד כמה שעושים את זה (פיונה, ואביתר), אבל טורי עושה את זה באופן כל-כך מרומז שכל אחד יכול לקחת את זה אחרת. כל "שיר השבוע" אינ מופתעת מחדש מהשוני של מה שהיא התכוונה אליו בשירים לפרשנות האישית שלי אליהם, ואני אוהבת את זה. טורי ממש השפיעה עליי, בתחום היצירה, אני מעריכה נורא את האומץ שלה ואת חוסר ההתפשרות שלה, וזה מה שאני שואפת אליו כשאני יוצרת.

gelrad

New member
למה לא לצרוב עותק?

חוץ ממקרים חד פעמיים אני לא שם CD מקורי של טורי ברכב... אני צורב עותק ומשאיר ברכב, הרי כל עוד זה לשימוש שלנו זה חוקי לגמרי שיהיה לנו עותק גיבוי...

gelrad

New member
אני לא עו"ד, אבל,

למירב ידעתי כן... ואם לא זה צריך להיות, וגם אם לא, אף אחד לא יתבע אותך על כך שצרבתה דיסק שקניתה בשביל לשמוע אותו ברכב!

למעלה