יש לי mio p550 ויש לי בעיה

RoiOz

New member
יש לי mio p550 ויש לי בעיה

יש לי mio p550 והתקנתי עליו Destinator 6 ויש לי שאלה: התקנתי בעברית והכל עובד יפה כשאני נוהג באוטו זה עוקב אחרי ומזהה כמה קמש אני נוסע והכל אבל כשאני לדוגמא בוחר יעד ומבקש לנסוע אליו הוא מחשב לי את המרחק ומסמן לי אותו על המפה אבל כשאני נוהג הוא לא אומר לי "פנה ימינה" וכל אלו... הוכחה לכך שכן קיים במכשיר סאונד וגם קיים האפשרות שהמכשיר יגיד לך מתי לפנות זה משום שפתחתי את הקובץ ובתוך תיקיית Sound שמעתי אותם במחשב ויש את כל הקבצים וגם הוכחה לך שיש סאונד במכשיר זה שאני נמצא בבית ומפעיל את הGPS הוא אומר לי: "אין קליטת לווינים נע בדוק חיבור אנטנה" כלומר הוא מדבר אז למישו יש הצעה? תודה

חתולון*

New member
כמה אפשרויות.... אתה אומר שבבית אתה

שומע "אין קליטת לווינים"... 1. בדוק שהווליום של ה-PPC נמצא במקסימום, לפני הפעלת ה"דסטינטור" 2. בדוק שאין X על הרמקול בדסטינטור. <השתקה כאילו> 3. כנס ל "התחל" "הגדרות" לחץ על אייקון "קולות והודעות"... סמן V על אפשר צלילים עבור "ארועים, תוכנות והודעות" שלש הקוביות צריכות להיות עם V תבדוק ותחזור אלינו.

RoiOz

New member
המשך

הכל מסומן כמו שאמרת.. כשאני בוחר יעד ולוחץ על "סע.." זה מסמן לי את המסלול ואז זה אמור להתחיל להגיד לי לאן לפנות וכו'? כי זה לא מבצע לי את זה....

AYELET1

New member
וממשיכה: יתכן מאד שמכאן הבעיות.

קשה קשה

mkr

Member
צודק. רק כשגונבים או מעתיקים.

מאחר שעוד לא נמכרת גירסה ל-PPC.....

חתולון*

New member
כשאתה בחור יעד, אתה נמצא מתחת כיפת

השמיים? אתה שומע אותה אומרת "נסיעה טובה"?

RoiOz

New member
לא...

שאני בוחר יעד זה לא אומר לי נסיעה טובה....זה רק אומר מחשב מסלול ומסמן לי אותו בכחול....

RoiOz

New member
בעצם זה אומר "נסיעה טובה סעו בזהירו

זה כן אומר

חתולון*

New member
יופי , אני שמח בשבילך

חיכיתי בסבלנות שעתיים כדי לוודא שזה סופית חחחחחח תהנה.

למעלה