יש לי

new_rider

New member
יש לי ../images/Emo62.gif

אולי נשנה את השם של הפורום לכלי נגינה ונגנים(אני יודע... זה לא מצלצל טוב...)פשוט מדברים פה כלכך הרבה גם על נגנים...סתם מחשבה...

wiz

New member
אממ.... גם אני חושב שזה טיפה

מיותר, אבל אם תתעקשו... בוא נעשה הצבעה קטנה... מי שחושב שצריך לשנות את השם, ירשום
בכותרת, ומי שלא מסכים, ירשום
. כשנספור את הקולות נחליט. ד"א, אני חושב שחלק מהייחודיות של הפורום היא בשם המקורי שלו... ושינוי יפגע בזה...

בסדר בסדר...

קודם כל זה אני new rider....נמאס לי כבר מהשם הזה שמראה על חובבניות משהו... אם אתם לא רוצים לא צריך...אין צורך בהצבעה,לי זה באמת לא אכפת,אני כבר יודע שמדברים פה על נגנים...רציתי לעשות את זה בשביל חברה חדשים שמגיעים לפורמים של תפוז ונגיד רוצים לדבר על נגנים,כי רוב הסיכוים שהם ילכו לפורום רוק...ושם לא כלכך מדברים על זה...כמו שאמרתי...באמת לא קריטי

wiz

New member
דווקא אהבתי את הניק הקודם שלך....

אתה רואה, עוד פעם הקטע של הייחודיות...
wiz

NKstuff

New member
מן הסתם

כשאתה מדבר על כלי נגינה - זה רק טבעי שתדבר גם על אלה שמנגנים בהם... לא? אני אישית - בתור חבר שולי למדי בפורום הזה חושב שזה די מיותר לא ככה?

new_rider

New member
לא ממש...

זה נכון שכל מי שכותב בפורום הזה הוא נגנים(או כאלה שרוצים להיות) אבל אני מדבר על נגנים מפורסמים,שזה לא ממש ברור שכתוב "כלי נגינה" שמדברים פה גם אליהם...

*Dark Of Night*

New member
../images/Emo31.gif

זה באמת לא מצלצל טוב.... חוץ מזה- השם הרי לא משנה את נושאי השיחה בפורום, ואתה רואה שכאן מדברים גם על נגנים, אז אין הרבה טעם בזה.. Dark

למעלה