יש לי
חדש

איתן כ.

New member
יש לי ../images/Emo56.gif חדש ../images/Emo7.gif

זהו, נגמרו ימי הסטארטק העתיק, ששימש אותי כמה שנים טובות. מה זה קשור לפה? אני אסביר. איזה אידיוט הייתי - שכחתי שאני צריך שהפלאפון ייכנס לקסדה ורק לסטארטק צורה כזו שהוא גם דק מאוד במצבו הפתוח וגם האנטנה פונה החוצה ולא למעלה, כמו ביתר הטלפונים. היה פשוט גדול שהיה אפשר לשלוף אותו תוך כדי רכיבה, להכניס אותו לקסדה ולהפוך שעה אבודה לשעת עבודה (פרסומת מימים שחברי הפורום הצעירים כבר לא זוכרים). האם אפשר להיקשר לטלפון סלולרי כמו שנקשרים לאוטו או אופנוע? אז זהו, שכן. (ועכשיו יגיעו התגובות: אחי, אתה דפווווווווק). קניתי אותו (כן, קניתי, אני לא רוצה שום דבר בתשלומים ולא מוכן לקשרים מחייבים, מעולם לא התפתיתי לקבל משהו בחינם ולשלם עליו במשך שנים). כשקניתי אותו הוא היה שיא הטכנולוגיה ואף אחד לא האמין שמשהו כל כך קטן גם יכול להעביר קול. אבל מה לעשות, במשך השנים העולם הסלולרי התקדם יותר מעולם הרכב והוא הפך לגרוטאה, יחסית למה שמסתובב פה. יש כל מיני כאלה עם משחקים, יומנים , SMS (או ABS, לא זוכר) ושעושים כל מיני דברים. כניראה שאני שייך לדור שמאמין שמטלפון צריך לדבר וזהו. למעשה, אני חושב שאני הלקוח היחיד שעדיין שייך לרשת האנלוגית של פלאפון. אחרי עזיבתי יסגרו אותה. כזה אני, כמו שאני עדיין מאמין בגיר ידני באוטו ובזה שלאופנוע שטח אסור שיהיה סטרטר. האמת, לאחרונה הוא לא הזדקן בכבוד - חלק מהתצוגה כבר לא היתה משהו, אפילו סלחתי לו שהרבה פעמים לא הייתי זמין כשממש הייתי לחוץ לקבל שיחה. זכרתי לו את חסד נעוריו כשהוא היה צעיר. עברו דרכו כל כך הרבה שיחות זימה, שיחות של "תשמע, אני לא יודעת, זה לא אתה זה אני", שיחות של כאלה שהחליטו לעשות לי ניתוח פסיכולגי מקיף, שיחות טרנסאטלנטיות עם משפחתי אשר בניכר, שיחות של התחלה, שיחות של סיום. הוא עבר כמה כלי רכב ותמיד תמיד היה בכיס עלי, אפילו במצבים הכי אינטימים. עד אתמול. השקע של ההטענה התעקם ובפלאפון רצו על תיקון יותר ממה שהוא שווה. מהר מהר לפני שתיגמר הבטריה רצתי וקניתי את האופציה היחידה שהיתה במלאי. עכשיו יש לי אחד כזה עם ג´ויסטיק אינטגרלי ועוד כל מיני דברים שאני לא יודע מה עושים איתם. הסטארטק אוחסן בארון, כאבן שאין לה הופכין. כדי שיגמור בכבוד, חיברתי אליו בכל זאת קו , את זה של הטלפון החדש שקניתי ושקיבל את מספרי הישן. אבל מה זה לעזאזל ה 056 שנתנו לו- מה אני שירות שיחות אירוטיות?

dmx_must_fly

New member
אחי אתה ממש אבל ממש לא

דפווווק היום אני בעליו הגאה של סטאר טק אהוב ונוח שלא מוכן להחליף אותו בעד שום מכשיר שבעולם. הכי טוב סטאר טק. ולא עדיין לא סוגרים את הרשת האנלוגית. העלית שלי עדיין מחוברת (וגם אותה אני לא מחליף בעד שום מכשיר בעולם) וגם מייקי עם האלפה.......

SCOOTERMAN

New member
מי אמר שרו"ח הם יבשים

להקשר לפלאפון ועוד רו"ח, סנטימנטלי באמת מה קורה כאן? איתן בטח תספר לי שאתה עוד משתמש בממחטות בד

dmx_must_fly

New member
רו"ח הא....

איפה המשרד שלך?? אולי נעבור ונזרוק לך כמה חשבוניות, קבלות, ניירות שיהיה לסוף שנת המס....

למעלה