יש לי

יש לי ../images/Emo35.gif

תראו אומנם אני יודעת שזו שאלה נדושה... לגבי מרכז הערה איך צריך להתנהג? מה צריך לאמר?משהו יכול לתת לי דוגמא לסימולציה שיכולה להיות? אני פשוט שומעת המון דעות שליליות וזה כבר מייאש אותי... ראיתי שני קישורים של דינמיקה קבוצתית אך עדיין זה לא עונה לשאלות מה צריך לאמר? כי אם זה הכל משחק שם אז למשחק יש כללים ואני מאוד רוצה לדעת מה הם? ולקראת מה הולכים... (אגב זה למשרת שרות לקוחות פרונטלי) אם משהו יכול
לעזור אני מאוד אשמח...

אז ככה...

חשוב לדעת להגיב אבל לא להיות מהשלטנים! שלטנים לא מתקבלים! בדוק! לענות שאלות שירותיות... בדרך כלל שואלים מה היתרונות ומה החסרונות מהעבודה... מה את מצפה מהעבודה למה את חושבת שאת מתאימה לעבודה הזאת מנסים לראות אם את יודעת למכור דברים למשל נותנים לך סתם חפץ ואומרים לך למכור אותו אז צריכים להמציא דברים לדבר רצוף... להיות עם ביטחון גם אם נגמרו לך המילים... וזהו בערך העיקר להיות את! בהצלחה!

../images/Emo39.gifתוכלי לתת לי דוגמאות...

אם תוכלי לתת לי תרחישים אפשריים. מכיוון שאני מניחה שאת היית שם תוכלי לאמר לי מה צריך לאמר... דוגמאות ממה שהיה לך שם? תודה

לימורון

New member
למשל...

לא הייתי במרכז הערכה לתפקיד כזה אבל דרך מקובלת ומאוד נפוצה היא לערוך סימולציית של בעלי תפקידים בין שני מועמדים. לדוגמא: יגידו לך שאת נציגת שירות ומגיע אלייך לקוח להתלונן על מכשיר לא תקין שהוא קיבל, ומתמודד אחר יהיה הלקוח. הלקוח יתבקש לצעוק, אולי יתעקש לדבר עם המנהל, הוא יתלונן על השירות וכולי וכולי. את תצטרכי לשמור על טון דיבור יפה, לתת לו מענה על תלונותיו, לא למהר לשלוח אותו אל הבוס, לא לצעוק, לגלות סבלנות ואמפטיה. יבחנו את יכולת הביטוי שלך, את הסבלנות כלפי הלקוח, את היצירתיות בפתרון שאת מציעה לו, את קור הרוח העובדה שאת לא נלחצת מהצעקות - דברים בסגנון הזה. עוד מבחן שיכול להיות או שיתנו לכם, בתור קבוצה, מספר תאורים של נציגי שירות, ותצטרכו להגיע להסכמה קבוצתית מיהו הנציג הטוב יותר. מאוד חשוב להתבטא בדיון כזה, ולא לשבת מהצד ולהנהן. חשוב שתשמיעי את הדיעה שלך, אבל גם שלא תשתלטי על הדיון ותהי קשובה לדעות של אחרים. מקווה שעזרתי והמון בהצלחה

למעלה