יש לי hp photosmart 735....

shay5119

New member
יש לי hp photosmart 735....

ראשית רציתי לשמוע דעה מקצועית לגבי המצלמה (סתם מסקרנות) שאגב, אני די מרוצה ממנה. שנית יש לי שתי שאלות: אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון SD והשאלה היא על איזה יצרן אתם ממליצים??? שאלה שניה: אני מתכוון לרכוש סוללות GP 1800mah , האם הן מספיק טובות? כמה זמן הן מחזיקות לכל טעינה? ומה מחירן (סט של 4)??? תודה מראש...

תשובות

* לגבי המצלמה - אם אתה מרוצה - אז זה מספיק,והיא מתאימה למה שצריך - וזה מה שקובע בעצם.לא משנה אם ימקמו אותה בסולם 6 שבין 1-10 לפי דעת המומחים - כי להם קריטריונים אחרים. אז - תתחדש ותהיה מרוצה - ואל תחפש 'צרות'
**מטען וסוללות - תלוי במצלמה - יש זללניות ויש חסכוניות.אצלי באולימפוס E10 לכל סט מצלמת לפחות 200 צילומים,ובהפסקות - כלומר - כמה ימים.ברצץ - גם יכול להיות 300-400 צילומים,כולל בדיקה מדי פעם במסך לראות שאני 'בכיוון'. האולימפוס 5050 - עד 500 תמונות לסט טעון המינולטה דימאג' 7 - בסביבות ה100 תמונות - ואם הסוללות שכבו בתיק כמה ימים לאחר הטעינה - אז גם 20 תמונות
- אז כשהשתמשתי בה תמיד הייתי מצוידת בשלושה סטים - טעונים 'טרי' . מחירים:סט רק של סוללות יעלה 20 ש"ח פחות מסוללות+מטען 'רגיל' - כזה של טעינה ארוכה. יש מטען של SAKAL - עולה קצת מעל 100 ש"ח - גם GP יש להם מטען חדש כזה - של 7 שעות טעינה.יש בו טיימר.מגיעים עם סוללות 1800 . למצלמה כמו שלך רוכשים 2 סטים ומטען או אפילו שני מטענים והסוללות המגיעות עימם - מ160 ש"ח לשני סטים כולל המטענים ומעלה.וזה - במקרה הזול ביותר. יש מטען זול מאוד,שחור עם חוט,של SAKAL - איטי ביותר,והורס סוללות - גם פיסית וגם מטגן אותם - לא להתקרב.המחיר שלו - 20-30 ש"ח עלול מאוד לפתות.הוא נמכר ללא סוללות.

ahadar

New member
מטען של sakal שהורס סוללות?

שלום, שמח להצטרף לפורום - נראה מקצועי ביותר. אשמח לשמוע קצת יותר על המטען של sakal - יש לי אחד כזה ובינתיים לא היו לי בעיות איתו (נסיון של חודשיים בערך). הבעייה היחידה ששמתי לב קיימת אם משאירים את הסוללות מעבר לזמן המומלץ ואז הם באמת מתחממות. האם יש בעיות אחרות? האם הוא דופק בטריות לאורך זמן?[ תודה

פלטרון

New member
מספר הערות ..

1. לא יודע מה מידת הבזבזנות של מצלמת HP735 , וזה גם תלוי כמה אתה מצלם, ואם כל יום או רק מידי פעם...אבל, ה- HP 735 צריכה 2 סוללות כך שסט אחד ( רביעייה אחת ) מספיק. 2. ראיתי באיזורי (קריות) בחנות מחשבים שאני מעריך רביעיית GP 1800mAh ב-75 ש"ח. אין שום סיבה שתשלם יותר. נראה לי מחיר הוגן . בכלל - רביעייה של 1800maH של חברות אחרות ולא מוכרות עולות בהתאם ... מבדיקה קצרה שערכתי. 3. מצד שני - רביעייה + מטען באמת עולים 100 ש"ח פלוס מינוס מטען איטי ( 18 שעות ) . 4. אגב - אם אתה גר באיזור הקריות - יש לי המלצה ל- מטען של 3 שעות + חיבור למצת של הרכב + 4 בטריות של 1800 ב-140 ש"ח . המטען מהיר ביותר - לי אישית זה חשוב כי אני בדר"כ נזכר להטעין שעתיים לפני היציאה לדרך. במטען הזה - שעתיים זה בדיוק מה שצריך ( בהנחה ולא רוקנתי אותן לגמרי ) או לפחות - שעתיים יספיקו לאותו היום . מקווה שעזרתי פלטרון

למעלה