יש לי GMail
B b e n New member 9/9/04 #2 אתה יכול לשלוח לי הזמנה להצטרף או לעזור לי לקבל גם אחד כזה ? אשמח לתגובה במסר...
0 00סנופקין00 New member 9/9/04 #3 הזמנות לGMAIL בעוד כרבע שעה 16:25 אפרסם פה 5 הזמנות. כל הקודם זוכה.
W webuild New member 9/9/04 #10 למה צריך את זה? יש בוואלה של גיגה! ב WALLA.COM שמה יש אימייל עם אותו נפח מקום בחינם
N nirtheking New member 10/9/04 #12 כי הממשק שלהם לא תומך מוזילה אני גולש דרך מוזילה והממשק שלהם לא מאפשר לי לשלוח אי-מיילים Gmail גם יותר נחמדים
כי הממשק שלהם לא תומך מוזילה אני גולש דרך מוזילה והממשק שלהם לא מאפשר לי לשלוח אי-מיילים Gmail גם יותר נחמדים
N nirtheking New member 10/9/04 #21 וגם אחד הדברים שיותר אהבתי ב-GMAIL זה שאין לך מיליון ו-2 הודעות שהם רק הגבה להגבה להגבה של ההגבה להגבה של ההודעה הראשונה שנשלחה אלה זה מכווץ לך אותם לשיחה אחת ובהודעה אחת וזה מסודר באופן דיי יפה (ב-inbox כתוב לך את מס' ההודעות שמשתתפות ב"שיחה")
וגם אחד הדברים שיותר אהבתי ב-GMAIL זה שאין לך מיליון ו-2 הודעות שהם רק הגבה להגבה להגבה של ההגבה להגבה של ההודעה הראשונה שנשלחה אלה זה מכווץ לך אותם לשיחה אחת ובהודעה אחת וזה מסודר באופן דיי יפה (ב-inbox כתוב לך את מס' ההודעות שמשתתפות ב"שיחה")
מ מיסטר גזר New member 10/9/04 #18 האם זה נכון שהם שומרים את ההודעות בארכיב ונותנים לאחרים לחפש בו? כדאי להרחיב את מאגר המידע שלהם?
N nirtheking New member 10/9/04 #19 לא. היחידים שרואים את ההודעות הם המשתמשים והרובוטים ששמים לך פרסומות בצד הודעה (שאפילו לא מרגישים או שמים לב שיש לך פרסומת בצד)
לא. היחידים שרואים את ההודעות הם המשתמשים והרובוטים ששמים לך פרסומות בצד הודעה (שאפילו לא מרגישים או שמים לב שיש לך פרסומת בצד)