יש לי 3 שאלות

יש לי 3 שאלות

1) יכול להיות שגם לכלבים יש קשקשים ? כי סיפרנו את הכלבלב שלי נסענו היום לאיזה מקום והוא ישב עלי וכל הגב שלו היה מלא בדברים לבנים שנראים כמו קשקשים וגם נשרו לי על החולצה מה זה נראה לכם ? 2) לכלבלב שלי יש פחד אטומי מכיסאות . כל פעם כשאנחנו יושבים ליד שולחן וגוררים כיסא הוא מתחיל לנבוח כמו משוגע הוא פשוט נכנס לאמוק ועד שהוא נרגע לוקח מלא זמן יש למישהו רעיון איך אפשר לטפל בזה ? 3) כמה פעמים בחודש רצוי לרחוץ את הכלב ? נ.ב סיפרנו את הפושע הקטן אז אני אשתדל לעלות תמונה שלו אחרי התספורת

matansolomon

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

1) אני חושב שאין סיבה שלא יהיה לכלבים קשקשים, בכל מקרה הפרווה שלהם לא כל כך שונה משלנו, יכול להיות שזה גם היה סתם ליכלוכים שהוא התלכלך בהם... 2) הפחד נובע מכך שכלבים שומעים פי 7-10 יותר חזק ממה שאנחנו שומעים, אז תחשבי שהוא שומע את הרעש של הכיסא פי 7-10 ממך!!! אני חושב שהוא פשוט יתרגל עם הזמן, או שאפשר לשים מתחת לכיסה פלסטיקים מיוחדים, כדי שהוא לא יחרוק, או שיחרוק פחות לפחות.... 3) אין פעמים רצויות לרחוץ את הכלב בחודש, אפשר פעם בחודש, וגם פעם בשבועיים, אני לא חושב שזה כל כך בריא לרחוץ כלב בקיץ, בכל מקרה מתי שהוא ממש מלוכלך וחייב, אז תירחצי, לא מומלץ לרחוץ סתם... אני מחכה לתמונות שלו
ושיהיה
!

© Tweety ©

New member
לגבי הקשקשים

אם רוחצים כלב בשמפו שלא מיועד לכלבים זה גורם להיווצרות קשקשים.

matansolomon

New member
לא לשטוף בכלל עם שמפו בני אדם../images/Emo70.gif

חוץ מזה שזה עושה קשקשים, זה מאוד לא בריא לעור הכלב, ואסור לעשות את זה

למעלה