יש לי 3 שאלות

gloom

New member
יש לי 3 שאלות../images/Emo66.gif

היי לכולם אני די משוגע על הסרטים של STAR WARS אבל אני לא מחשיב את עצמי למעריץ כי ראיתי רק את הסרט הראשון ואת שתי הפרקים (אימת הפאנטום בהרבה יותר טוב
) אז יש לי כמה שאלות 1- מתי מתוכנן לצאת האפיסוד השלישי 2- האם יצא מארז של כל השלישיה בדיגיטל וידאו דיסק(DVD למתקשים)
או שאני אצטרך לצוא את זה בוידאו (בעעעעעעעעעעעעעעע) 3- האם יש לייט סייברס אמיתיים (אני לא מתכוון כמו בסרט שאפשר להרוג איתם אלא רק שמוציאים אור) או האם יש דבר כזה בפיתוח
תודה לכם ולפי דעתי אניקן הוא ****** ומתאים לכך שכרתו לו את היד

תשובות:

1. מאי 2005 2. הם יצאו ב-DVD רק במהלך 2004. בינתיים יש אותם בוידאו ובלייזר דיסק. את אפיסוד 1 ואפיסוד 2 אפשר למצוא ב-DVD. 3. יש רפליקות.

gloom

New member
המשך...../images/Emo66.gif

1-יש תאריך מדויק (נדמה לי ה25)
2- מה התאריך(כל כך קשה לי לחכות)
אה ותקנאו קניתי 3 סרטים (הפרק השני נכלל) ב100 שקל וזה מקורי עם שתי הדיסקים 3- אפשר לראות תמונות ואפשר להשיג בארץ
אני מקווה שאני לא איזה מישהוא מעצבן תודה רבה

ובכן...

1. אין לי מושג... 2. לא זוכר... 3. אפשר להזמין מחו"ל דרך האינטרנט. צפה למחירים גבוהים מכיוון שמדובר בעבודת יד. אני גם מכין כאלה, ששווי העבודה והחומרים הוא בסביבות ה-70-80$. תמונות אפרסם כשאחזור מהעבודה...

gloom

New member
בעזרת IMDB השגתי את התאריך../images/Emo66.gif

בלינק הבא (כיף לפרסם לינקים) לינק א' לינק ב'

Padme Amidala

New member
אממ...

אלו תאריכים משוערים בינתיים
אני בכל אופן מקווה שזה יצא כמה שיותר מוקדם!

MajorWinters

New member
נצל"ש../images/Emo19.gif

מי פנוי ב5 למאי 2005? חשבתי על איזה מפגשון... וברצינות- יהיה נחמד לבצע רעיון כזה.... בואו נתחיל לדבר במרץ 2005...?

סידיוס

New member
חבל

אפשר היה לשתות הרבה וודקה ועשות מאראטון של הסרטים חחח.. ואם יהיה מפגש.. נניח... איפה אפשר לעשות אותו?

למעלה