3 תשובות
1. קיימת תכונה בוליאנית הנקראת App.PrevInstance ותפקידה לומר לך אם מופע אחד של התוכנית כבר רץ. 2. נדמה לי שהמקסימום הוא 256 אובייקטים (אבל רק נדמה לי) ולא ידועה לי אף דרך לעקוף את המגבלה. נסה לחפש פה בפורום על הוספת אובייקטים בזמן ריצה, אולי זה הפתרון. בכל אופן טופס עם כל כך הרבה פקדים, לא משנה מה תרצה לעשות בתוכנית שלך, הוא לא ממשק משתמש נורמלי. כדאי לעבוד קצת על הנדסת האנוש ולמצוא חלופות. אם אתה מסתבך, הוסף תמונת מסך של התוכנית שלך ותאר מה אתה רוצה לעשות בה ומה תפקידו של כל חלק בממשק - וננסה לעזור לך. 3. לא ניתן לעשות בצורה מובנית, אך ניתן בקלות "לזייף" כזה: באמצעות פוקנציה ה-API הנקראת ShellExecute ניתן לפתוח את הדפדפן בכתובת שתציין לו. אם תוסיף לפונט ב-Label קו תחתון, תצבע אותו בכחול ותכוון את סמן העכבר להיות "יד" שמצביעה, לא יוכלו להבחין בהבדל. ידוע לי שקיימים פקדים מוכנים לשם כך, אבל חבל - עם קצת עבודה ניתן לחסוך שימוש בפקד חיצוני הגורר אחריו קבצים נוספים בהפצת התוכנית שלך. עצתי לך בעניין ה-Label-ים המחופשים ללינקים: צור אחד כזה ובקוד שלו ציין שיפתח את האקספלורר לפי הכתובת שמצויינת ב-Caption או ב-Tag (אם אתה לא רוצה לכתוב את הכתובת בתור הטקסט שרואים), ושכפל את ה-Label כך תמנע משכפול קוד ותהנה מקריאות טובה יותר של התוכנית שלך.